Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:24:06
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta mislite o programu TVB92  (Pročitano 62390 puta)
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Pa ne može se normalno diskutovati i razmenjivati mišljenja, sve dok se ljudi ne urazume da ovim neće ukinuti b92, koju ja ne gotivim,ali ne pljujem ni po njoj niti po kome odavde (osim ako nisam izazvana da to uradim (čak se i tada trudim na ne napišem baš sve što mislim).
Ko hoće da je gleda, kome se dopada fazon koju furaju (iako se gube malo u poslednje vreme), neka je gleda. Meni se ne dopada, nema ni jednu fuckin' emisiju o rock ili metal muzici...jedino je fudbal ok i to je to. Furaju elektroniku, to je sad svetski trend, promeniće se oni kako se već sve oko nas menja, ali ne vidim razlog da se spuštamo na tako nizak nivo da se vređamo zbog jedne ebene televizije.
Uostalom, neka se raspiše referendum Smile...glupa šala, ali ni ovakvim prilazom se ništa ne rešava.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2007, 08:29:10 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
Pa ne može se normalno diskutovati i razmenjivati mišljenja, sve dok se ljudi ne urazume da ovim neće ukinuti b92, koju ja ne gotivim,ali ne pljujem ni po njoj niti po kome odavde (osim ako nisam izazvana da to uradim (čak se i tada trudim na ne napišem baš sve što mislim).
Ko hoće da je gleda, kome se dopada fazon koju furaju (iako se gube malo u poslednje vreme), neka je gleda. Meni se ne dopada, nema ni jednu fuckin' emisiju o rock ili metal muzici...jedino je fudbal ok i to je to. Furaju elektroniku, to je sad svetski trend, promeniće se oni kako se već sve oko nas menja, ali ne vidim razlog da se spuštamo na tako nizak nivo da se vređamo zbog jedne ebene televizije.
Uostalom, neka se raspiše referendum Smile...glupa šala, ali ni ovakvim prilazom se ništa ne rešava.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile =D Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
13. Jul 2007, 08:26:08
Ljudi zatvorice nam temu o b92(samo za tratincicu)najgoroj tv u Srbiji!Ako još neko nezna razlog?napisacu ga! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
meni je ona skoro najbolja...mislim,RTS mi se gadi oduvek,a Tijanic i jebena pretplata me samo svaki dan podesecaju na to,a PINK je pokazao svoje sa Grandom,Bravo showom i ostalim sranjima,sem filmova,tako da B92 iako ne savrsena ostaje najnormalnija koliko moze biti jedna TV stanica u Srbiji...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Before all else, be armed.

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 33603
Zastava Beograd, Mirijevo
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Smart
ej,da nema pinka pola sex foruma ne bi imalo materijala,zato prekinite da serete za pink.
imaju te seljacke serije ok. i neke emisije su shit ok. al b92 je najgore politicki zatrovana
televizija kod nas a verovatno i sire.i gde bre jos ima televizija gde u skoro svakoj emisiji
seru po svom narodu.zato ako biram izmedju govnara sa b92 i pinka
ja sam za pink.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
gde bre jos ima televizija gde u skoro svakoj emisiji
seru po svom narodu
Verovali ili ne?Nema nigde!Treba je predložiti da ide u knjigu Ginusovih rekorda u mržnji prema svom narodu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5
mob
SonyEricsson K800i
ej,da nema pinka pola sex foruma ne bi imalo materijala,zato prekinite da serete za pink.
imaju te seljacke serije ok. i neke emisije su shit ok. al b92 je najgore politicki zatrovana
televizija kod nas a verovatno i sire.i gde bre jos ima televizija gde u skoro svakoj emisiji
ja sam za pink.

Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
ja sam za pink.
   eh sad...a mi smo bas narod za primer.to sto je B92 jedini koji ja shvatio koliko mafija i politicari muzu ovu zemlju ne mora da znaci da mrzi svoj narod...znaci ne kazem da nema mana,ali je jedina bar malo moralna televizija koja vidi pravo stanje.a RTS je prica za sebe...ta televizija izgleda nikad ne moze da bude normalna...uvek mora da bude ili gore ili dole...nikad kako treba...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 1059
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.5;M
Ok manimo politiku b92 koja je ocigledno naklonjena Americi,Tadicu i tri vestice iz instluka(Vuco,Biserko i Kandic).Imaju jadan serijski i filmski program,a za emisije i da ne pricam(jedino dobar south park i liga sampiona).Pink jeste da ima seljacke emisije ali je barem po tom pitanju bolji.Ima dobre filmove i serije.Mislim kome se sve nije smucio karate kid kojeg pustaju dva puta mesecno(sve delove).A serije samo ponavljaju;primer evo opet prikazuju advokate i prljavu znacku,jos im samo fali da repeiziraju crnu guju koju je svaka televizija reprizirala barem 10 puta.B92 te cini retardiranim.
IP sačuvana
social share

Edit by ziledin: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.22
mob
Samsung Z 240
Znate šta, neka svako sebi odabere televiziju koja mu najviše prija, i rešena stvar.
Na b92 gledam fudbal i south park, na pinku filmove, a ostale domaće kanale ne pratim, što sam ponovila milijardu i jedan put.
Jedina stvar koja mi jaaaaaaaaaako smeta što svaka šuša koja sebe smatra "urbanom" osobom, osobom u trendu i centru zbivanja tvrdi i kune se u b92. Da li im to dođe kao neki hram, utočište, mesto za meditaciju...bem li ga? I smeta mi to što je na b92 sve "urbano", "trendy", "in"...ili si u toj priči, ili si šaban. Namerno nisam napisala seljak, jer su seljaci vredniji od svih voditelja, novinara, dopisnika, pičamoča sa g-dinom Matićem na čelu, a isti oni se stide sela, selo je nešto što je prošlost, seljaci su glupi, neobrazovani itd.
Za b92 hleb raste u "Veru" i "Merkatoru".
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 44 45 47 48 ... 124
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 21. Avg 2025, 21:24:06
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.