Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta mislite o ponašanju RTSa i njenog direktora prema Mariji Šerifovic ?  (Pročitano 11573 puta)
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koštunica buzdovan ? Svašta !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mrzim zimu!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4092
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
U pravu si.Tijanic je buzdovan,a ovaj drugi je samo marioneta.
IP sačuvana
social share
Screw You Guy's. I'm going Home.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
06.02.2008 , BEOGRAD
Izvor: PRESS
TUŽBA ZA "MOLITVU"
Vladimir Graić, autor pesme „Molitva", kaže da zbog zloupotrebe evrovizijskog hita razmišlja da tuži Mariju Šerifović, njenog menadžera i Srpsku radikalnu stranku

Vladimir Graić, autor kompozicije „Molitva" koja je 2007. godine pobedila na pesmi „Evrovizije", ogorčen je što su radikali njegovu pesmu nezvanično usvojili kao himnu, koju pevačica Marija Šerifović izvodi svuda gde se pojavi kao simpatizer SRS-a, najjače srpske opozicione stranke.

Edo Maajka: Marijin izbor je da podrži radikale, moj da je ignorišem

Bosanski mediji poslednjih dana osuđuju Marijino svrstavanje na stranu radikala, podsećajući da je Bosna pesmi „Molitva" na „Evrosongu" dala poklon od 12 poena, na koji sad „Srbi pljuju". Pojedinci Šerifovićevu nazivaju čak i „srpskim Tompsonom", dok Dejan Kukrić, šef BiH „Evrosonga", navodi:

- Može Marija Šerifović da peva za koga god hoće, ali je neprihvatljivo da pobedničku pesmu, za koju su glasali i drugi, koristi kao himnu bilo koje stranke.

Poznati reper Edo Maajka smatra da svaki čovek ima pravo da podrži koga hoće: - Svestan sam da postoje radikali, srećem ih i na ulici, i dati glas takvim ljudima, Marijin je izbor. Ali, ne možemo da dozvolimo da zbog toga ignorišemo „Evrosong". Ja mogu i da ignorišem nju, kao što sam ignorisao i Šešelja - kazao je Edo Maajka.

- Bez sumnje je došlo do zloupotrebe autorskog dela Saše Miloševića Mareta i mog, jer smo mi jedini autori „Molitve", koja se u proteklom periodu izvodila na mestima na kojima nije trebalo, a da mi nismo dali dozvolu. Marija po svemu, pa čak i po moralnom pravu, ima pravo da izvodi ovu pesmu u svim prigodama, izuzev u komercijalne svrhe. Budući da smo „Molitvu" nekoliko puta čuli na skupovima Radikalne stranke, kao deo političkog marketinga, jasno je da je to vid komercijalne svrhe i da je time ugroženo autorsko pravo - objasnio je Graja za Press.

Poznati kompozitor Vlada Graić kaže da izuzetno teško podnosi najnovije medijske spekulacije, u kojima je akter bez svoje volje:

- Poslednjih deset dana pokušavam da se bavim diplomatijom, i to mi veoma teško polazi za rukom. Pojavile su se tolike budalaštine i ne želim da se bavim jadnim izjavama Šerifovićeve, njenog menadžera Mirkovića i pisanjem pretencioznih novinara. Stvar je suviše vruća i neću u ovom trenutku da se izjašnjavam da li ćemo tužiti radikale, Mariju i Mirkovića, i kako ćemo naplatiti svoje autorstvo. Ni sam nisam siguran kako je ispravno postupiti - zaključio je Graja.

Zbog podrške krajnjoj desničarskoj opciji, Marije se nedavno odrekla i gej populacija, koja je pesmu „Molitva" takođe proglasila svojom himnom.

(A. R.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Novak Djokovic na turnirima sirom sveta predstavlja celu nasu zemlju, i radikalsku i demokratsku.
Kako treba da se ponasa predstavnik jedne zemlje i naroda, pokazao je prilikom ovih izbora kada nije podrzao javno nijednog kandidata, cak ne dozvolivsi bilo kakav vid kompromitacije (dosao u zemlju tokom izborne tisine).
Marija Serifovic nije vise samo estradna pevacica, ona je i predstavnik svog naroda. Taj narod su i radikali i demokrate. Treba da ju je sramota.

O Tijanicu ne treba trositi reci - bagra!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
I ja sam istog mišljenja i meni smeta kada se neka javna licnost profaniše , pogotovo oni koji menjaju dresove , kako ne volim to što radi Bata Živojinovic , ne volim ni to što radi Zoran Cvijanovic a Marija se ponaša kao jedno obesno derište , mada bez obzira na sve treba joj odati pocast za ono što je uradila!

Ali evo izgleda da se konacno dogovorila sa Tijanicem !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Da, ali Bata Zivojinovic, za razliku od nje, nije predstavnik svog naroda u svetu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Time Lord

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11237
Zastava Gallifrey
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
SonyEricsson K800i
Sta drugo ocekivati od Kostunice i Tijanica...
A ni Serifovicka nije tu cista...
Da, ali Bata Zivojinovic, za razliku od nje, nije predstavnik svog naroda u svetu...
Sto nije?
« Poslednja izmena: 07. Feb 2008, 16:15:44 od Stefan7000 »
IP sačuvana
social share

Rad ubija!
Ne umri mlad!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Svi smo  i mi u neku ruku predstavnici svoje zemlje !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 7773
Zastava Kurcheva Glava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Sta drugo ocekivati od Kostunice i Tijanica...
A ni Serifovicka nije tu cista...
Sto nije?

Bata Zivoinovic je bio kandidat SPSa za predsednika!
IP sačuvana
social share
I got banned for having a common sense.
Common sense... Not as common as you might think.
Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.24
Na kom takmicenju ste to ti i Bata ucestvovali i javno predstavljali nasu zemlju?

Sto nije?
Marija Serifovic je pod imenom "Srbija" predstavljala svoju zemlju na jednoj javnoj manifestaciji. Za nju smo svi navijali jer je bila nas predstavnik. Ne secam se da je Bata Zivojinovic nekada bio u toj ulozi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.