Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta mislite o ponašanju RTSa i njenog direktora prema Mariji Šerifovic ?  (Pročitano 11540 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 151
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
ja mislim da mi puca kurac i za mriju serifovic i za tijanica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja mislim da si ti neotesan !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Citat
A i Šerifovićka se zajebala što je javno podržala radikale,malo je njene publike iz redova radikala.  I radikali je pokazuju kao mečku na vašaru,tj. koriste njenu popularnost.
Sve je to u redu samo ne radi se o tome , radi se o tome da zhvaljujuci njoj imamo Euro song u Beogradu , pokažimo barem malo zahvalnosti prema onome koji je najzaslužniji za to !
Meni se čini da zahvaljujući kompozitoru imamo euro song,ona je to stvarno dobro otpevala,ali i radikali tu pesmu koriste u njihovim "plaćenim terminima".Da li je to baš opravdano,još će da kažu da smo zahvaljujući njima dobili euro-song.
Iskreno,gadna mi je sad opasno,isto kao i Lečić,Divać,Cvejić i svi ostali koji pokušavaju sa se kroz njih narod identifikuje sa političkom opcijom koju zastupaju.Tužno i bedno.

Privatno i na glasanju,svejedno je koga im je opcija,ali javno,oni ne smeju da se svrstavaju ni na jednu stranu,sad će koncerti da joj liče na partijske sastanke,već vidim na koncertima plave zastave i grupne ulaznice za odbore iz raznoraznih gradova i diskove koji se džabe dobijaju uz knjige Vojislava Šešelja.
Još je počela i da daje neke baš bezobrazne političke izjave i da proziva Tadića.Ko je bre ona da ga proziva,jel ona pevačica ili ima neku funkciju u stranci.Ako ima neku funkciju neka lepo kaže,pa neka sa te pozicije proziva koga hoće,ali onda može da zaboravi na karijeru,jer to zajedno ne ide.

I Tijanić je sirovina,ali mislim da se on prema njoj sad odnosi kao prema političaru,i svako njeno pojavljivanje treba da se naplati prema cenovniku televizije,a na račun SRS,jer ona svoje termine na TV-u koristi za njihovu promociju. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I'm a riddle so strong, you can't break me...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 12686
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung Galaxy Nexus
marija je ispala bilde, tijanicj je isto tenkre (ali lud je i malo manji tenkre od nje) sve u svemu, mislim da je pogreshila shto se "politichki angazhovala".. mada, it's all about money...

au bre koji sam shaban sa ovim izrazima tenkre i bilde Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
TIJANIĆU, IZAĐI NA CRTU
Menadžer Marije Šerifović Saša Mirković uputio poziv direktoru RTS da se sastanu u TV duelu

Prekjučerašnje žrebanje za Evrosong koji će se u maju održati u Beogradu i izostanak aktuelne pobednice sa ovog događaja pokrenuli su lavinu kojoj se ne vidi kraj. Bar tako je delovalo juče na konferenciji za novinare koju je sazvao Marijin menadžer Saša Mirković, a kojoj su prisustvovali i menadžer iz Marijinog tima Zoran Bašanović i njihov advokat Milan Karličić. Uz izvinjenje što Šerifovićeva ne prisustvuje ovom događaju jer je na odmoru na Dalekom istoku, Mirković je rekao:

- Ponovo je došlo do zamena teze, pa Tijanić proziva Marijin štab povodom njenog otvorenog pisma u kome se ne obraća njemu, već predsedniku Borisu Tadiću i ministru Mlađanu Dinkiću! Ponovo dolazi do zamena teze jer direktor Javnog servisa proziva Marijin štab. Za to vreme priča kako je ona naš junak, a uskraćuju joj se prava koja zaslužuje i sa klupe se diže rezervni igrač Željko Joksimović. Ja ga pozivam da organizuje TV duel i da kaže koje su to moralne norme prekršene sa naše strane!

Uz podsećanje na to da je Marija zabranjena na RTS, da nije imala njihovu podršku prilikom odlaska u Helsinki pa do prekjučerašnje blamaže, kada čak nije ni obaveštena da će se održati žrebanje, Marijin tim menadžera uz pomoć advokata Karličića najavio je krivičnu prijavu i privatnu tužbu zbog dela klevete, ugrožavanja sigurnosti, ucene, nasilničkog ponašanja i zloupotrebe službenog položaja podsećajući na Tijanićeve reči da "ko god se ne pridržava pravila, neće ga biti" ili one stare da "Mirkoviću nedostaju još samo uši pa da bude magarac".

Neki od poslenika sedme sile osvrnuli su se na reči Saše Mirkovića da skup nije ispolitizovan u situaciji kada su prisutni pripadnici SRS i SPS, na šta je on odgovorio da je svim strankama bio poslat poziv za ovu konferenciju, ali da državu Marija i njena pobeda očigledno ne interesuju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Moje ime je Ozymandias.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 38906
Zastava Kragujevac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Eto, tako treba Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
Kad čujem ime Zoran Bašanović sve mi je jasno kakav joj je tim. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mrzim zimu!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4091
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Ma Tijanic je buzdovan.Kao i onaj ko ga je postavio za direktora RTS-a.
IP sačuvana
social share
Screw You Guy's. I'm going Home.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
A to je ?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Mrzim zimu!

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4091
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Pa mislim da znas na koga mislim,ali ako moram da kazem-Kostunica. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Screw You Guy's. I'm going Home.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.