Jel to sve sto znas da kazes? Postavio sam 2 texta u kojima Canak poziva na separatizam a ti prdis slogan koji ti je on u dupe nabio. ccc u buvaru sa vama
Рекао сам једном и рећу поново, Војводина мора бити укинута и Србија другачије "подељена", а сепаратизам да буде кажњив законом.
A kako bi ti to ukinuo Vojvodinu? I kako bi Srbija bila podeljena? Nisam pristalica Canka! Volim da kazem da sam Vojvodjanin, ali sam pre svega Srbin. Ali postoji razlika izmedju srba ovde i preko Dunava, jer ovde je narod pitomiji i nesmeta mu sto zivi sa toliko nacionalnih manjina, dok je Srbima sa Kosova problem da zive sa jednom nacionalnom ``vecinom``.Resenje svih problema vezanih za Vojvodinu tj. Srbiju je decentralizacija, a ne kao sad da se pare skupljaju na gomilu i da se onda nepravedno dele. Zar nije normalno da ako ostvaris neki prihod veci deo tog prihoda ostane u tvom kraju. Uzmimo slucaj Panceva kao centra juznog Banata, fabrike koje se nalaze u njemu pune trecinu budzeta Srbije, a koliko se para vraca njemu? Necu da ulazim u problem kvaliteta vazduha u Pancevu. Ako uplatis porez od recimo 10000din, vraca se u tvoje mesto 470din. Ljudi jedno zaboravljaju, a to je da su srbi iz Vojvodine trazili da se prikljuce Srbiji, stari naziv Vojvodine koliko znam je SRBSKO VOJVODSTVO. Nije separatizam ako trazis svoje, samo sto prost svet misli da decentralizacije zemlje znaci separatizam. Pozdrav iz Dolova!
shvatiću tvoju ideju ako mi objasniš u čemu će pančevci osetiti razliku ako tih 470 din. dobiju od novog sada a ne beograda... to su čankove nebuloze... shvatićeš zašto srbija ovako živi kad aprvi put odeš u nemačku i obiđeš minhen najbogatija regija, keln najača industrija i recimo bilo koji grad u ist. nemačkoj a ja preporučujem drezden... nemci u bavarskoj ne pitaju zašto im pare idu na istok jer imaju svest o velikoj nemačkoj naciji a velika je samo jedinstvena... minhen i drezden su po prihodima u odnosu 1 prema 20., a to nije odnos ni preševo novi sad... beda u džepu dolazi iz bede u glavi... Kada ne bude ovde čankolizaca sa jeftinom demagogijom srbija će imati šansu.
Jel to sve sto znas da kazes? Postavio sam 2 texta u kojima Canak poziva na separatizam a ti prdis slogan koji ti je on u dupe nabio. ccc u buvaru sa vama
Citat
Stvarno nas ima svakojakih!!!! Upitaj sebe koliko ima tekstova,slika,filmova... o Tvom voljenom vođi, u ratno-huškačko-primitivnim pozama. Da nije možda Tvoj vođa u buvari?
shvatiću tvoju ideju ako mi objasniš u čemu će pančevci osetiti razliku ako tih 470 din. dobiju od novog sada a ne beograda... to su čankove nebuloze... shvatićeš zašto srbija ovako živi kad aprvi put odeš u nemačku i obiđeš minhen najbogatija regija, keln najača industrija i recimo bilo koji grad u ist. nemačkoj a ja preporučujem drezden... nemci u bavarskoj ne pitaju zašto im pare idu na istok jer imaju svest o velikoj nemačkoj naciji a velika je samo jedinstvena... minhen i drezden su po prihodima u odnosu 1 prema 20., a to nije odnos ni preševo novi sad... beda u džepu dolazi iz bede u glavi... Kada ne bude ovde čankolizaca sa jeftinom demagogijom srbija će imati šansu.
Nisam mislio da pare odlaze u Novi Sad ili BG, nego da veci deo para (5 % je malo priznaces) ostane opstini ili okrugu u kojoj su te pare zaradjene, a da drugi deo ode u drzavnu kasu.Naravno u srbiji ima i nerazvijenih regiona i njih treba pomoci. Nasa zemlja ovakva nije ni blizu zapadu, dok je centalizovana, nije stvar da sve ide u Novi Sad i Beograd, nego da svaki okrug u Srbiji raspolaze svojim parama, naravno da placa svoje dazbine republici. I sama Nemacka je podeljena, kao i mnogi druge evropske zemlje, izuzetaka uvek ima. Canka nemoj spominjati, on je propao,u mom kraju(juzni banat) neznam ko ga voli. Pravi vojvodjani su za decentralizaciju cele Srbije!
Па и ја сам из Војводине.Уреду је децентрализација, али проблем је Чанак и њему слични који уместо да буду у затвору, урлају на телевизији и причају како децентрализација није решење него Војводина мора бити Република!Онда још ти исти урлају како Војводина никад није била Српска чак иако се пре звала Србско Војводство.ОК, можда и не треба укинути Војводину, али нама требају закони који ће сузбијати овакве глупости.
Citat
Stvarno nas ima svakojakih!!!! Upitaj sebe koliko ima tekstova,slika,filmova... o Tvom voljenom vođi, u ratno-huškačko-primitivnim pozama. Da nije možda Tvoj vođa u buvari?
P.S. TAMO MU JE I MESTO
OD NAS ZAVISI BROJ 3
Ja vodju nemam.Nisam ga nikad imao.Nemam ni stranku u koju se zaklinjem.Za razliku od tebe i tebi slicnima.Jesi citao Radoja Domanovica ili jos uciteljica nije rekla da to procitate? Canak je izdajnik,separatista i predvodi jednu teroristicku organizaciju koja se zalaze za postepeno dezintegrisanje Vojvodine,Raske oblasti,Sumadije a posebno Vojvodine,od ostatka Srbije.On to ne krije nego javno govori i zato treba na stolicu ili u buvaru dok kost ne istrune. I on i ostatak koalicije ciji drugi deo se zalaze za nezavisnost jednog drugog dela Srbije.Majku vam bre