Baš sam zavirio na ovaj politički deo Bureka, i žestoko sam se razočarao... Zato ću samo ovo napisati:
Više od 90% poruka na ovom forumu su napisane bez ikakve potpore, argumenata, navođenja izvora informacija i sl. Sve se svodi na detinjasto prepucavanje između "ovih" i "onih". Tadić je šupak, Koštunica je klinički mrtav, Nikolić je zombi, Velja je narakijan, Đelić je Mickey Mouse, Čeda je narkos, Čanak je deb'o, Dinkić je džeparoš, Markovićka je ustaša itd. - DAKLE, AKO VAM RETARDIRANE GLASINE I ISTRIPOVANE PRETPOSTAVKE IZ KURIRA DIKTIRAJU ZA KOGA ĆETE DA GLASATE, POTRAŽITE POMOĆ U NEKOJ USTANOVI! (znate na koju mislim)
Neću više da vam solim pamet, ali mogu vam zato iz sveg srca preporučiti da izađete na izbore i glasate za onog kandidata koji u vas uliva najviše poverenja, čiji program podržavate i za koga mislite da vas neće razočarati! Znam da mene niko ne bi odvratio od davanja glasa određenoj stranci jer mi je neko rek'o da je neki njen član stočar, seljak, pijandura, lopov, narkos, svinja, đubre, izdajnik, plaćenik, smrad, govno itd. Mislite svojom glavom!
Ovo bih napisao bez obzira kojeg političara pljujete ili hvalite. To što sam ovo napisao u temi za Nenada Čanka je čista slučajnost...
Tacno tako. Neka svako glasa za koga hoce ti je pravo svakog gradjana. Cisto sumnjam da ovde neko nekome moze tek tako promeniti misljenje po tom pitanju.
A sto se tice Canka... Naturalizovani lala - debeljko
Shto se tiche Chanka ne lupetajte gluposti on je iznad svega inteligentan i obrazovan ali chovek jednostavno nije za politichara jer ne zna da se izbori za svoje...ali takva nam je vetjina politichara ako stvarno objektivno pogledate...
Jeli krelci da li se neko od vas upoznao sa Cankom? Bio na nekom njegovom skupu?
Ajde ispostujte sebe i nemojte da serete o ljudima koje niste nikad sreli.
Bio sam na govorima mnogih politicara [takav mi poso] Chova je stvarno dobar lik. ako vam Canak nevalja, a Velja i Vucic valjaju, onda imate izuzetno destruktivno shvatanje.
Aca je pljuvao po Slobi i njegovim generalcinama (pavkovic & co), pa ih sledece godine hvalio, pa ih pljuvao zbog toga sto nisu cistili Kosovo, pa nije dao da se hapse, pa na kraju sahranjivao i kukao. Da li smo mi svi toliko zaboravni?
Pa krelac, ko je rekao da je Vučica dobar... Nekako ne simpatišem političare koji kumuju narkodilerima... vidi pod N. Opačić... Inače, može biti da je smešan i zanimljiv, ali takvi rade kao zabavljači u velikim hotelima za klavirom (čanče dobro svira na pinku my way), a ne bave se politikom osim u kući...
I krelac još samo nešto, privatno znam sigurno više političara od tebe, ali se politički opredeljujem po onome šta kažu u javnosti, a ne šta misle privatno...
« Poslednja izmena: 16. Jan 2007, 23:43:17 od StevieG »