može biti da sam glup ali politika koja se svodi na to da pare iz NS ne idu u BGD je potpuno suluda, jer zašto bi pare u nezavisnoj vojvodini išli iz pančeva u NS, ili u nezavisnom pančevu pare išle iz starčrva, ili u nezavisnom starčevu pare idu iz jedne ulice ka centru sela, ... i gde je tome kraj...
Ajmo malo ozbiljnosti.Nije tema o komicnim scenama iz filmova.
Одговорио сам човеку на питање. Ако ћемо озбиљно, о Чанку се нема шта ново рећи. Ни пре ове теме није било шта да се каже. А већ сам и то рекао - нека направи своју емисију, па ћемо о њему причати на подфоруму за те-ве. Ето како може бити вредни локалпатриота. Само под условом да опет не преферира Пинк где је свирао клавир и учествовао у скривеним камерама. Запосли се лепо као водитељ на некој војвођанској станици и повећа јој енормно гледаност. Ја бих га гледао.
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Чанка је требало у затвор када је дивљачки упао у РТС Нови Сад (тако брутално и безобразно ни милошевићева милиција није упала у Студио Б) и када је пљувао по Србији и српској застави...
Бог га је казнио због хуљења на цркву па је сада доживотни богаљ....
Autonomija Vojvodine je faktor stabilnosti Srbije, a on je jedini političar koji sa tim ne kalkuliše, dok ostali balansiraju zavisno gde drže miting.
Aj ne pricaj. Sto da nece Lale onako lenje i spore da se dignu na pobunu?
Lale su po tebi "lenje i spore" ?Pa da njih nema ti bi bio gladan.
Vidim ja da si ti mnogo slusao "tata Slobu". Ja cu biti gladan, onda kada ne budem imao para. Prosta ekonomska logika. Te fore i fazone o kojima pricas sam slusao na Sloboviziji 90-tih godina.
Ko je na vlasti u Novom Sadu? Tako je samo zahvaljujuci Canku.
Trenutno radikali i do sada od svih najvishe grade i rade po Novom Sadu i bilo bi odlichno da ostanu josh jedan mandat jer Novi Sad sve vishe lichi na jedan moderan evropski grad. Najlepshi i najchistiji u Srbiji. Inache od svih gradonachelnika do sada najsimpatichniji je bio Bora Novakovic iz DS-a, prosto recheno Bora je narodski chovek i ja verujem da bi opet pobedio samo da se kandidovao samostalno a ne ispred DS-a. Narod ga je gotivio i svaki dan smo ga mogli sresti u centru grada kako sheta sa porodicom ili prijateljima, sedi druzhi se i pije kafu sa obichnim narodom.