А пошто је РУфуС мене помињао на неким другим форумима имам лепу вест за њега. Сада га докази о ономе што је говорио чекају и тамо Чини ми се да ће посланички кандидат заћутати на оба форума. Ако, има капирај-копирај, У92...
Ono su strasne stvari Nije ni cudo sto takav covek brani Canka.Sve moj do mojega.Doci ce i 21. jedva cekam da se politicka scena konacno otarasi gamadi
« Poslednja izmena: 10. Jan 2007, 17:23:16 od Stevkec »
Nenad Canak je svoju politicku ozbiljniju karijeru zavrsio nazalost svojim padom sa motora,i od tada ide strmoglavo na dole i trenutno je u politickom blatu te pokusava raznim koalicijama da se povrati ali bez uspeha.Slicnu karijeru je imao jos jedan Vojvodjanin a to je Milan Paroski i vise nikada se nije povratio tako ce ostati i sa Cankom.Inace mi je jako simpa inteli i ostalo,zao mi ga je jer je imao jaku harizmu i bio jako ostar sada nije vise u prilici da se popravi.
e ako je canak imao harizmu onda ti definitivno ne znash ni shta je harizma. Njemu se samo ponekad omakne da kazhe koju pametnu kad je u pitanju otimanje novca iz Vojvodine i slanje za Beograd ali neretko i u tome iznese gomilu gluposti. Pa njegova LSV se na sva usta zalagala da se zabrani SRS, zatim pokret Svetozar MIletic i td. dok im nikad nije palo napamet da se zalozhe za zabranu delovanja honveda i pokreta 64 zhupanije jer tobozhe oni nisu opasni, chuj fashisti pa nisu opasni. Separatizam Canka i njegove partije nije chak ni prikriven nego je vrlo direktan i jasno vidljiv.
ovako,poshto sam iz nova sada i imao sam prilike da pricham sa dotichnim,mislim da sam prilichno kompetentan...Nenad je inteligentan,obrazovan,interesantan,odlichan show man,chovek od koga mozhete dosta nauchiti...ali nije za politichara...
То да није за политичара смо се сложили, а ја сам већ рекао да иначе верујем да је занимљив. Остаје још само питање - да ли ће икада бити упамћен осим као политичар? Ја мислим да не, осим ако не покрене неки ТВ-риалити-шоу Можда мало да проведе у кући Великог Брата
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
Što bi rekli Pajtonovci: zašto uopšte da ga vrijeđamo? Zašto da ga jednostavno ne ignorišemo?
Не бих се сложио. Уважени посланички кандидат је рекао да политички форуми служе за забаву и ја се са тим 100% слажем. А Чанак је непресушан извор инспирације.
"Много воли зоолошки врт, прошли пут нисам могао да га одвојим од кавеза с мајмунима." "Па кад су смешни!"
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима... Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу. Јамага Соко
То да није за политичара смо се сложили, а ја сам већ рекао да иначе верујем да је занимљив. Остаје још само питање - да ли ће икада бити упамћен осим као политичар? Ја мислим да не, осим ако не покрене неки ТВ-риалити-шоу Можда мало да проведе у кући Великог Брата
Što bi rekli Pajtonovci: zašto uopšte da ga vrijeđamo? Zašto da ga jednostavno ne ignorišemo?
Не бих се сложио. Уважени посланички кандидат је рекао да политички форуми служе за забаву и ја се са тим 100% слажем. А Чанак је непресушан извор инспирације.
"Много воли зоолошки врт, прошли пут нисам могао да га одвојим од кавеза с мајмунима." "Па кад су смешни!"
« Poslednja izmena: 12. Jan 2007, 11:05:53 od niksa517 »