pa nekih 10% maximalno mada toliko ih ima u svakom narodu naravno vas bosnjake ili kako vec ne mozemo nazvati narodom posto ste svi nastali putem koji je naveden u prvom postu nastali ste od tih 10% koji nisu vise hteli da se izjasnjavaju kao Srbi radi sigurnosti
evo orfija, zaboravio svoje bosnjacke korjene hehe
ponosan sam na svoje pretke iz hercegovine al nisam siguran da ih ti volis
pa nekih 10% maximalno mada toliko ih ima u svakom narodu naravno vas bosnjake ili kako vec ne mozemo nazvati narodom posto ste svi nastali putem koji je naveden u prvom postu nastali ste od tih 10% koji nisu vise hteli da se izjasnjavaju kao Srbi radi sigurnosti
evo orfija, zaboravio svoje bosnjacke korjene hehe
ponosan sam na svoje pretke iz hercegovine al nisam siguran da ih ti volis
mislim da i ne treba da te bude stid...Hercegovci su poseban,nekad vrlo slavan narod, poznati junastvu i hrabrosti
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010. Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows Vista
Safari 4.0.2
Alcatel
Inzko, koliko si tvoji preci dobili para da se ispišu iz Srba i upišu u ništa, da bi postali Bošnjaci? Koliko si ti dobio para da bi radio ovo što radiš na ovom i drugim srpskim forumima?
Sarajevo je jedan od najvećih gradova svijeta, gdje se susreću istok i zapad, staro i novo. Posljednjih nekoliko godina grad je već postojećoj mješavini povijesnih i kulturnih znamenitosti pridodao butik-hotele, uber-trendy barove i gurmanske restorane. Već je jasno da ovaj grad postaje Europska prijestolnica kulture u 2010. Leonardo je mrtav, Mikelandjela vise nema, Ajnstajn nije vise medju nama... a ni ja se ne osjecam bas najbolje. "Spasi me bože i secesionista i unitarista...isti mentalni sklop, ista vjersko - ideološka osnova, isti kriminalni nagon...secesionista je unitarista, samo na manjem komadu tla..."
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“