Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta kada zavoliš najbolju prijateljicu... take 543545420797  (Pročitano 12999 puta)
Svedok stvaranja istorije

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung S8
Ma brate, zavrsi paket trave i opusti se, zaboravices na brige za manje od minuta. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 134
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Alcatel 
Razvedri se.
Šta bi radio da imaš ćerku koja ne voli da uči i krije kečeve, kao što ja imam?

Al si me nasmejala,kakvih sve likova postoji na ovom svetu. Ova krije keceve od cerke,ovaj je tuzan zbog devojke i predstavlja sebe kao ljigu,podseca na onog bracu iz kengura. Znaci zlo!!! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
Ova krije keceve od cerke

Ćerka krije od mene, tupane!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 168
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 6555
Ma u stvari hoću samo da ti kažem. Brate lud si.  Smile :DSvaki put posle totalne anestezije nisam imao snage da mrdnem prstom a ne... Različita težina operacije... a i svako drugčije podnosi taj nokaut.

I ti bi bio lud da si procitao onu knjigu   Smile A jos da ti kazem da sam drugi dan nakon operacije prepesacio 3 sprata gore dole u nekoliko navrata, da bi pokupio otpusne papire i poplacao sve sto treba da se poplaca, dok sam burazeru eksplicitno naredio da me ceka u kolima, da se slucajno ne bi zajebo pa dosao po mene gore, da mi pomogne nesto. Ali sve je to um u pitanju. Telo nema snage, rana boli, ubija, ali um vuce. I zbog tog uma mi je hirurg samo 2 meseca nakon operacije dozvolio da idem na planinu na jedan veoma tezak uspon, sa punom planinarskom opremom na ledjima (a to je nekih 25kg) Samo ako um istreniras, sve je moguce. Procitaj knjigu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Sve je u glavi. Ili hoćeš ili nećeš.
Ja sam sada u velikim brigama iz raznih razloga, ali to me ne ometa u lupetanju po forumima. Ponekad se čak i nasmejem.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple iPhone 6s
@thelastone

Vidi... priroda se za sve pobrinula... a onda su se umesali ljudi...

Pre se lepo znalo...
Ne mozes da ulovis hranu - crknes...
Razbolis se, ne mozes da se staras o sebi - crknes...
Ne uspes da se snadjes u drustvu - crknes, sam.

I tako dalje...

A onda su se umesali ljudi sa raznim cudnim metodama i sad imamo planetu preplavljenu nesposobnim ljudima Smiley

Brtualno je, ali je tako... pre su te okolnosti terale da nesto ucinis jer ces u suprotnom bitu u ogromnom problemu... sada se svi trude da izvuku i one koji to sami ne zele...

Zivot pocinje onda kada ti doneses odluku... to moze biti sa 16, 26, 36 ili 56 godina... nebitno, samo ce prva dva imati prednost, u smislu da ce fizicki moci mnogo vece napore da izdrze bez vecih posledica...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Citat
sada se svi trude da izvuku i one koji to sami ne zele...

Pogodak!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 36
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
@thelastone

Hvala ti, baš mi je trebao neko da mi opet likvidira samopouzdanje i da mi kaže da ne zaslužujem da živim. Hvala hvala, baš tako ću naučiti da "budem jak" i da "sam rešavam sopstvene probleme".

Da li si nekada u životu imao upalu pluća? Ili neku drugu infekciju koja se leči antibioticima? Upaljen zub možda? Čestitam, u "prirodnom stanju stvari" bio bi jedan od tih za koje je "priroda odlučila da ne zaslužuju da žive kad su tako slabi" i vrlo mrtav.
Ignorišeš sitnicu da su ljudi društvene životinje koje imaju razum. Da smo pre 5,000 godina prestali da se bavimo isključivo lovom i zemljoradnjom i izmislili zanate... 
Potreba za konformizmom, uklapanjem u grupu i poštovanjem autoriteta ima poreklo duboko u prošlosti, daleko pre nego što je um nastao. Problem je što moderno društvo ima sve više i više načina da ispere mozak pojedincu i da ga programira kako onima koji vladaju i odlučuju odgovara, pa tako mogu da koriste odgovore na društvene impulse i nagone koje je evolucija ugradila pre milion godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia 
Thelastone o tome čije mišljenje želiš da prihvatiš kao relevantno a čije ne odlučuješ sam. Kao što si primetio post je kontradiktoran a ti odlučuješ koji od ta dva kontradiktorna dela ima smisla.

Ja lično bih se pre okrenula onim postovima istog autora u kojima se podstiće samopouzdanje. Ili recimo ovoj temi.

http://forum.burek.com/samopouzdanje-zelja-igra-t420514.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

a i zapisi su reči...

Zodijak
Pol
Poruke 28485
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
meni je baš čudno da neko sa takvim stilom izražavanja i umećem napada u svrhu odbrane, neko sa takvim shvatanjima i stavovima ne uspeva sam izvući najlogičnije, najpametnije i najrazumnije 'rešenje problema'  Smile
IP sačuvana
social share
dok ne smislim nešto pametno, nema ništa Smiley
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 20
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.