Патриотизам у главама ЛДП-а, ЛСВ-а и дела присталица ДС-а је пљување по Србима и Србији. Срам вас било. И шта има лоше у паљењу америчке заставе!?!? Америка нас је бомбардовала 1999. године побила преко 5000 људи и шта сада треба да љубимо њихову заставу?
Taman kada sam hteo da odreagujem na ove gluposti, pročitah ovaj tekst u tvom potpisu i sve mi je bilo jasno. Nego nije mi jasno, ajde mrziš Ameriku i ona ti je opravdanje za sve, ni ja je ne volim baš nešto, ali zašto ne mrziš radikale, sps i ostale izdajnike i parazite u Srbiji, koji su Kosovo dali strancima na upravljanje i zbog čijih je zločina Srbija i bila bombardovana, čemu toliko licemerje?
И онда су дошли жути који уместо да похапсе издајнике и лопове ураде шта? Наставе да краду где су ови пре њих стали.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Alcatel
Ptriotizam je reč toliko korišćena u Srbiji zadnjih 20 godina , da je potpuno izgubila smisao. probajte bilo koju reč da ponavljate samu sa sebe brzo zaredo recimo 100 , da li vam se čini da još ima smisla?
Ptriotizam je reč toliko korišćena u Srbiji zadnjih 20 godina , da je potpuno izgubila smisao. probajte bilo koju reč da ponavljate samu sa sebe brzo zaredo recimo 100 , da li vam se čini da još ima smisla?
Patriotizam je izgubio smisao jer su ga raznorazni govnari koristili za lične prezentacije i dodvoravanje narodu,a bez realnog pokrića,i takvi su izašli iz rata mnoooogo bogatiji,a to znači da su im lični interesi bili ispred državnih,to su kvazipatriote i oni su devalvirali taj pojam.Patriotizam se dokazuje delima,a ne pričom.
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti. Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."
Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Alcatel
Baš zbog bogataša nisam više siguran šta je patriotizam. Da li su oni što su ostali u siromaštvu i bedi , a mogli su pobeći na zapad patrioti? Da li su oni što su ostavili svoje živote u svim našim unapred izgubljenim bitkama patriote ili samo prevareni ljudi. ....
slika br 1 u prvom postu je iz nemacke, sa svetskog prvenstva, tamo je bilo svega par hiljada ljudi koji su dosli bas iz srbije... a zasto nas nije bilo 20-30 hiljada? zato sto vecina ljudi nije imala para da dodje, nazalost
Па зашто онда у Србији на утакмицама те исте репрезентације није јагма за картама?
zato sto je kod nas patriotizam otici na koncert baje malog knindze, a ne na utakmicu svoje reprezentacije... tuzno je to
Baš zbog bogataša nisam više siguran šta je patriotizam. Da li su oni što su ostali u siromaštvu i bedi , a mogli su pobeći na zapad patrioti? Da li su oni što su ostavili svoje živote u svim našim unapred izgubljenim bitkama patriote ili samo prevareni ljudi. ....
.Bitno je kako to lično shvataš.ako skapiraš da treba da se žrtvuješ zbog zemlje i da je to sasvim normalna stvar,a pri tom ne mislim samo na fizičke žrtve,onda si ti patriota,jer se spreman da uradiš nešto za zemlju.To je poenta svega.
Ovi što su "bežali" iz zemlje 90-ih,gledali su samo svoje lične interese,tj. bojali su se za svoje dupe iz bezbedonosnih ili ekonomskih razloga,i oni su jajare,normalno je da ljudi odlaze u inostranstvo da bi nešto zaradili,ali,većinu njih boli uvo za zemlju,i na njih i ne treba ozbiljno računati,njihova deca dobijaju strane pasoše i uče strane škole,i većinu ih je sramota da kažu da su Srbi,tužno.
Isto tako i govna što su se obogatila 90-ih. god.,oni se najviše busaju sa tom reči,ali to je samo maska da prikriju prave namere.Te treba streljati.