Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:26:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je to patriotizam?  (Pročitano 9910 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Nokia ispo iz modu
Патриотизам у главама ЛДП-а, ЛСВ-а и дела присталица ДС-а је пљување по Србима и Србији. Срам вас било. И шта има лоше у паљењу америчке заставе!?!? Америка нас је бомбардовала 1999. године побила преко 5000 људи и шта сада треба да љубимо њихову заставу?

Taman kada sam hteo da odreagujem na ove gluposti, pročitah ovaj tekst u tvom potpisu i sve mi je bilo jasno. Nego nije mi jasno, ajde mrziš Ameriku i ona ti je opravdanje za sve, ni ja je ne volim baš nešto, ali  zašto ne mrziš radikale, sps i ostale izdajnike i parazite u Srbiji, koji su Kosovo dali strancima na upravljanje i zbog čijih je zločina Srbija i bila bombardovana, čemu toliko licemerje?

И онда су дошли жути који уместо да похапсе издајнике и лопове ураде шта? Наставе да краду где су ови пре њих стали.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 665
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
Patriotizam je kad učiniš nešto za svoju zemlju ili svoj narod, a ne traziš ništa za uzvrat.

Тачно тако. Патриотизам је жртвовање за нешто (државу, народ, град, село...)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Patriotizam je kada si lojalan svojoj državi !  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Patriotizam je kad si spreman na žrtvu za svoju zemlju i narod.I kad nacionalne interese staviš ispred ličnih.Malo je takvih. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Ptriotizam je reč toliko korišćena u Srbiji zadnjih 20 godina , da je potpuno izgubila smisao. probajte bilo koju reč da ponavljate samu sa sebe brzo zaredo recimo 100 , da li vam se čini da još ima smisla?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Патриотизам је не отићи одавде кад је тешко.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Ptriotizam je reč toliko korišćena u Srbiji zadnjih 20 godina , da je potpuno izgubila smisao. probajte bilo koju reč da ponavljate samu sa sebe brzo zaredo recimo 100 , da li vam se čini da još ima smisla?
Patriotizam je izgubio smisao jer su ga raznorazni govnari koristili za lične prezentacije i dodvoravanje narodu,a bez realnog pokrića,i takvi su izašli iz rata mnoooogo bogatiji,a to znači da su im lični interesi bili ispred državnih,to su kvazipatriote i oni su devalvirali taj pojam.Patriotizam se dokazuje delima,a ne pričom.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Alcatel 
Baš zbog bogataša nisam više siguran šta je patriotizam. Da li su oni što su ostali u siromaštvu i bedi , a mogli su pobeći na zapad patrioti? Da li su oni što su ostavili svoje živote u svim našim unapred izgubljenim bitkama patriote ili samo prevareni ljudi. ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 627
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Citat
slika br 1 u prvom postu je iz nemacke, sa svetskog prvenstva, tamo je bilo svega par hiljada ljudi koji su dosli bas iz srbije... a zasto nas nije bilo 20-30 hiljada? zato sto vecina ljudi nije imala para da dodje, nazalost

Па зашто онда у Србији на утакмицама те исте репрезентације није јагма за картама?

zato sto je kod nas patriotizam otici na koncert baje malog knindze, a ne na utakmicu svoje reprezentacije... tuzno je to Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
HTC Tattoo
Baš zbog bogataša nisam više siguran šta je patriotizam. Da li su oni što su ostali u siromaštvu i bedi , a mogli su pobeći na zapad patrioti? Da li su oni što su ostavili svoje živote u svim našim unapred izgubljenim bitkama patriote ili samo prevareni ljudi. ....
.Bitno je kako to lično shvataš.ako skapiraš da treba da se žrtvuješ zbog zemlje i da je to sasvim normalna stvar,a pri tom ne mislim samo na fizičke žrtve,onda si ti patriota,jer se spreman da uradiš nešto za zemlju.To je poenta svega.

Ovi što su "bežali" iz zemlje 90-ih,gledali su samo svoje lične interese,tj. bojali su se za svoje dupe iz bezbedonosnih ili ekonomskih razloga,i oni su jajare,normalno je da ljudi odlaze u inostranstvo da bi nešto zaradili,ali,većinu njih boli uvo za zemlju,i na njih i ne treba ozbiljno računati,njihova deca dobijaju strane pasoše i uče strane škole,i većinu ih je sramota da kažu da su Srbi,tužno. Smile

Isto tako i govna što su se obogatila 90-ih. god.,oni se najviše busaju sa tom reči,ali to je samo maska da prikriju prave namere.Te treba streljati. Smile
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 04:26:21
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.092 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.