Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:16:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je smisao zivota?  (Pročitano 49648 puta)
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Znaci ti verujes u sudbinu majku ?  Smile
Ne, nemam nijedno verovanje. A sto se tice reakcije ljudi na svoju sudbinu ( na ono sto im se desilo/desava )
znam da postoje oni kojima je zivot majka i oni kojima je zivot maceha.
Meni je zivot - majka.  Smile bolji nisam mogao da imam.

Znaci tvoj zivot je takav jer drugaciji nije mogao da bude ? Tj takva ti je sudbina ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1590
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.17
hahaha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Liberté, égalité, fraternité!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
Zastava Vozdovac - Republika
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S7
To se svodi na sledecu glupu konstataciju.

Neko se ozeni i posle par godina kaze: Nisam mogao bolju zenu sebi odabrati.

A kako znas to kad nisi probao druge zene?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
mogao si. to je poenta slobode.
A dokaz da sam ja "mogao da imam bolji zivot" je sta ? Imaginacija ?
Sloboda je sta ?
Izvini ali ne razumem o cemu pricas.
Citat: jasikasi
Znaci tvoj zivot je takav jer drugaciji nije mogao da bude ? Tj takva ti je sudbina ?
Tako je. Ne postoji dokaz da je moj zivot mogao da bude drugaciji.
Tako je sve sto mi se desilo i desava u zivotu je moja sudbina.
Citat: bluesoniq
To se svodi na sledecu glupu konstataciju.

Neko se ozeni i posle par godina kaze: Nisam mogao bolju zenu sebi odabrati.

A kako znas to kad nisi probao druge zene?
Ne, to nema blage veze sa tim. Kada kazem "nije moglo bolje, da je moglo bilo bi" znaci da sam 100% zadovoljan sa onim sto imam, ne samo u vezi zene, nego celokupnog zivota uopste.

Svi mi imamo svoj odnos prema onome sto imamo, nije mi jasno zasto bi meni neko osporavao osecaj da moj zivot bolji nije mogao da bude.
Mnogi muskarci u Srbiji se loze na meleskinje poput Halle Berry ili Rihanne, to sto je moja zena meleskinja iz komsiluka Halle Berry blage veze nema sa mojim "probanjem zena"'.
Postoji sila koja spaja muskarce i zene i pravi ili ne pravi decu......
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S7
A u uzrocno posledicnoj stvarnosti se desavaju posledice koje su zbog svog uzroka morale da se dese.

Opet netacno. U posledicnoj stvarnosti u jednom momentu postoji ogranicen skup mogucnosti koji moze da proistekne iz jednog uzroka. To je kupa horizonta dogadjaja. Kocka je bacena i leti kroz vazduh, sta li ce pasti?

Postoji tacno 6 podjednakih mogucnosti. Kad se zavrsi kretanje kockice, ona pokazuje tacno jedan broj.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 4891
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0
mob
Samsung S7
Kada kazem "nije moglo bolje, da je moglo bilo bi" znaci da sam 100% zadovoljan sa onim sto imam, ne samo u vezi zene, nego celokupnog zivota uopste.

Ne znaci. TO sto si rekao je tvoje licno tumacenje te recenice. U drugim usima ona odzvanja drugacije. Meni licno zvuci besmisleno.

I da je moglo biti bolje nego sto je sad ti to opet ne bi mogao da znas jer ne mozes da zivis paralelne zivota pa da mozes da uporedis koji je od njih bolji.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6227
OS
Nepoznat
Browser
Nepoznat -
mob
Samsung 
Iz tvoje perspektive deluje da ima 6 isto verovatnih mogućnosti.
U stvari sila kojom je kockica bačena, njen položaj, podloga na koju će pasti i brojni drugi faktori određuju rezultat bacanja.
Ako bi uspeo da sagledaš sve te faktore mogao bi i da izračunaš šta će pasti.
IP sačuvana
social share
"Na putu ka istini čovjek može da
napravi samo dvije greške. Da ne
prodje cijelim putem, ili - da ni ne
krene."  Buda
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
mob
Nokia Luvmya 520
Opet netacno. U posledicnoj stvarnosti u jednom momentu postoji ogranicen skup mogucnosti koji moze da proistekne iz jednog uzroka. To je kupa horizonta dogadjaja. Kocka je bacena i leti kroz vazduh, sta li ce pasti?

Postoji tacno 6 podjednakih mogucnosti. Kad se zavrsi kretanje kockice, ona pokazuje tacno jedan broj.
Iako ti je Makros_Crni vec u osnovnim crtama objasnio princip funkcionisanja uzrocno posledicne stvarnosti, i ja cu pokusati da se nadovezem na njegovo objasnjenje.
Svi uzroci koji su kreirali situaciju u kojoj je kocka pala na odredjen broj nisu mogli da imaju drugu posledicu nego
da kocka padne bas na taj broj. Kada bi ti mogao da shvatis da uzroci koji su uticali na padanje kocke na broj na koji je pala dolaze iz svih cestica koje sacinjavaju tu situaciju znao bi da "mogucnost" padanja na ostalih 5 brojeva ne postoji.
Citat
Ne znaci. TO sto si rekao je tvoje licno tumacenje te recenice. U drugim usima ona odzvanja drugacije. Meni licno zvuci besmisleno.

I da je moglo biti bolje nego sto je sad ti to opet ne bi mogao da znas jer ne mozes da zivis paralelne zivota pa da mozes da uporedis koji je od njih bolji.
Nisam cuo nikoga da je rekao to sto sam rekao, tako da smatram da je to prilicno moja licna izjava koja prilicno objasnjava sta ja licno mislim o svom licnom zivotu.
Kao sto sam vec rekao "moglo je da se nesto drugo desi" je apsolutna imaginacija, svima nama se desava samo to sto nam se desava i nista drugo.
Zar meni neko moze da zameri sto je za mene moj zivot najbolji moguci ?
Ako za tebe tvoj zivot nije najbolji moguci, onda ti nastavi da tragas za boljim.
Mene je moj nasao od kad znam za sebe.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 
Budizam kaze da je odmah po rodjenju odluceno koliko cemo se smejati i koliko cemo plakati i zbog toga nema svrhe brinuti ili se uzrujavati ishod ce na kraju biti isti.
Prihvatanje sudbine poput budistickog svestenika ne znaci srecu u zivotu vec samo nacin da se nadje unutrasnji mir.
Ovo kazem iz licnog iskustva .

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Ne ostavljajte nista nedovrse

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 34745
OS
Windows XP
Browser
Chrome 10.0.648.151
mob
Samsung 111111
Citat
Tako je. Ne postoji dokaz da je moj zivot mogao da bude drugaciji.
Tako je sve sto mi se desilo i desava u zivotu je moja sudbina.

Dobro.
A sto mi radimo nesto sto je unapred odredjeno sta ce da se desi ?
IP sačuvana
social share
“Držite se svog osećanja ispravnosti, svoje unutrašnje etike, čak i kada je teško ili opasno, ili kada ljudi smatraju da ste čudni. Ta čudnovatost vas izdvaja!"

„Budite čovek po svaku cenu. Ako treba, platite koliko košta. Neka to bude najskuplja stvar u vašoj kući. Niko nema veće obaveze prema sebi nego da bude i ostane čovek."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 25
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 17. Sep 2025, 23:16:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.