Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:42:41
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je ljubav?  (Pročitano 13475 puta)
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 755
mob
Nokia 3110c
PA dobro da sam sam bilo bi svasta. Mislio sam da se podrazumeva da je devojka tu. He he. Kad devojka nije tu, svastaaaaa.
IP sačuvana
social share
kama, al' ne sutra - danas bre
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
Citat: SerbianFighter
Nije jedina... svaka droga je takva...

Nijeee!! ali mozda za mene jeste posto samo ta droga osim alkohola sam probala  Smile  Smile

Ovo kaze sve!!!  kad prava ljubav jednom zakasni druga nece doci nikada..... da obih joj srce svoje, neka ima srcama, kada njoj je dobro onda dobro sam i ja ali nebi DAO OCI moje isti tad bi bili mi, videla bi onda nebi kada Ljubav zakasni ¡¡¡Sasa Matic!!! Smile  Smile  Smile  Smile  :wink:
IP sačuvana
social share
Evane ;0) :peace:
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Jos jedan ljubitelj Sase Matica, jupi!

http://www.burek.com/phpbb2/viewtopic.php?t=1995
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
pa takoje, ta pesma udje u srce, ma... super je samo sa tom pesmom mozes makar nesto da znas sta je ljubav...... ima ih dosta ali ova je genialna!! Smile   Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Citat
sa tom pesmom mozes makar nesto da znas sta je ljubav......

PA ne bih se bas slozila sa tobom!
Ni sa jednom pesmom ne mozes da znas sta je ljubav, sa pesmom mozes iskazati samo ono sto osecas tj iskazati ljubav koju osecas
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Pa za droge je karakteristicno to.
Ljubav nije droga... ljubav je samo jedan cudan koktel koji ako se konzumira pravilno donosi neopisivu srecu, ali jedna greska moze biti fatalna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
Rekla je sanja;
PA ne bih se bas slozila sa tobom!
Ni sa jednom pesmom ne mozes da znas sta je ljubav, sa pesmom mozes iskazati samo ono sto osecas tj iskazati ljubav koju osecas

Ma ....... pusti pesme, ja mislim da nemozes nikako da kazes sta je ljubav ni kamoli sa recima, ni jedna rec nemoze to da uspe.......slazem se sa tobom u nekim postupima to nije problem, problem je sto ova tema nemoze nikako da se pokaze preko jednog racunara.................................
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Gemini
Pol Žena
Poruke 456
mob
SonyEricsson T610
Citat: SerbianFighter
Pa za droge je karakteristicno to.
Ljubav nije droga... ljubav je samo jedan cudan koktel koji ako se konzumira pravilno donosi neopisivu srecu, ali jedna greska moze biti fatalna.

heehheh koktel? hehehh.....drago BRE. koja svaki dan hoces jos vise o te osobe sto volis          
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Ljubav je sigurno najapstraktnija reč na svetu; nikada nisu pronađene prave reči da je definišu, a opet - ne postoji neko ko u jednom trenutku svog života to nije pokušao. Pojedini ljudi smatraju da se voli samo jednom u životu, ali to ne može biti tačno. Čovek stalno pronalazi sebe, pa tako stalno pronalazi i ljubav. Ne postoji jedna ista veza niti ista ljubav, čak ni mi sami nismo isti od veze do veze.

Svet je okrutno mesto za život, a naša jedina šansa da preživimo jeste u tome da pronađemo neki mali kutak koji ćemo moći da podelimo sa nekim koga volimo. Teško je voleti, ali je još teže biti bez ljubavi. Kada nekog duboko volimo, osećamo se kao pilence čije je jaje puklo, pa sad stoji napolju u svetu, drhteći na nesigurnim nogama. Ako nekome date srce na dlanu, nema više te zaštitne opne, više ne postoji nikakvo osiguranje da vas neko neće povrediti. Svako ispoljavanje ljubomore, nadmenosti, egoizma i sebičnosti predstavlja samo loš pokušaj da otklonimo strah od slomljenog srca.

"Kada se izrodi ljubav tako jaka, više ne postoji ispravno i pogrešno. Tvoja ljubav je samo tvoja" - film "Priča sa zapadne strane" ("West Side Story").

"Prijatelja je uvek lepo imati, ali ljubavnički poljubac je bolji nego pogled anđela sa neba" - Dejv Metjuz (Dave Matthews).

"... život bez ljubavi nije nikakav život" - iz filma "Ever After".

"Kada nekog voliš, sve davno čuvane želje počnu da se obistinjuju" - nepoznat izvor.

"Nisam je ljubio već sam joj šaputao u usta" - nepoznat izvor.

"Strast nije seks već vođenje ljubavi celog života" - nepoznat izvor.

"Srce ima oči o kojima mozak ne zna ništa" - nepoznat izvor.

"U ljubavi nikada nemoj žaliti za nečim što si učinio. Žali samo za nečim što nisi učinio" - nepoznat izvor.

"Kada sam te video, odmah sam se zaljubio, a ti si se nasmešila zato što si to znala" - Vilijam Šekspir (William Shakespeare).

"Ako nekoga zaista voliš - pusti ga, ako ti se vrati, to znači da vam je suđeno, a ako nastavi da luta - ostaje jedino nada da Bog za tebe čuva nešto bolje" - inspirisano pesmom "If you love somebody".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 113
ljubav je kad se dva debila vole,
ili kad jedan debil voli nesrecno,
pa je onda debil za dvojicu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Avg 2025, 19:42:41
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.