Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 16:07:18
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je Bog?  (Pročitano 28782 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
I dance with Eurynome, as a Whirlwind, in the Beginning.

...

Walking the (cat)walk is for green simpletons.

Smile you've got a better grasp of the english language than i do of any other language so don't be too offended.
           btw....try to find some help...you really need it....like psychiatrist and stuff!
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
I dance with Eurynome, as a Whirlwind, in the Beginning.

...

Walking the (cat)walk is for green simpletons.

Smile you've got a better grasp of the english language than i do of any other language so don't be too offended.
 btw....try to find some help...you really need it....like psychiatrist and stuff!

I am flabbergasted that the likes of you would take the liberty of judging my grasp of any language, especially that of the countries I am a citizen of, as were my ancestors, such as English or Serbian.

As for those whom you find to be of use in your own attempt at mental health recovery -- a process which is obviously remaining quite unsuccessful -- your own experience is but that: your own, and as such inadequate for your betters, so you needn't volunteer it, as it is not likely to be appreciated.

In other words: We are not amused.

Got it, you wacko?
« Poslednja izmena: 05. Maj 2006, 16:36:32 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Bice Bolje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1830
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jedan pobožan čovek, monaškog ponašanja, po imenu sv. Jovan Krstitelj
je prepoznao u Hristu Isusu - Bogočoveka.
A Bogočovek Isus - ne uputi ni reč kritike monahu, sv. Jovanu, po pitanju njegovog izbora/stila života.

Doduše, onima koji ne daju nikakve vrednosti Hristovim (niti Krstiteljevim) rečima
ni moje gore-navedeno kuckanije nije ništa drugo do 'bla-bla'.

Tako je to.
IP sačuvana
social share
Bice bolje
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

I am flabbergasted that the likes of you would take the liberty of judging my grasp of any language, especially that of the countries I am a citizen of, as were my ancestors, such as English or Serbian.

As for those whom you find to be of use in your own attempt at mental health recovery -- a process which is obviously remaining quite unsuccessful -- your own experience is but that: your own, and as such inadequate for your betters, so you needn't volunteer it, as it is not likely to be appreciated.

Got it, you wacko?

hahahaha.... whatever.... well no shit....What have we got here afucking comedian? Dude, Ill bet ur the kind of guy that would fuck a person in the ass without the godddam common courtesy to give him a reacharound!
              Uvek uspevas da me nasmejes.... Eto vidis, zbog tebe sam ovako debelo izasao sa topica, sram te bilo, ali necu vise...pametniji popusta   Smile, ovo je moj poslednji odgovor u vezi tvojih besmislica! Prosto, nemam vremena da se segacim tu sa tobom!  Ae cao! Kao sto rece jedan igrac skoro "Volim i ja vas"!

P.S. Prvi pasus je na stranom jeziku, samo zbog toga sto ne bih zeleo da ispadnem bas puno vulgaran...pa iz postovanja prema drugima, a i prema mom omiljenom sagovorniku Smiley!
IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
@ arlekin

moram priznati da si dosta dobro napisao poslednji post, tako da bi svaki moj komentar kojim bi branio monahe od gordosti bio slabasan.

nije lose da se covjek povuce na neki kraci period u prirodu, recimo na 7 dana kako bi se odmorio od zivotnih prilika, i opsustio se u samoci. medjutim, to bi moglo trajati vise nedelja, mjeseci, godina... a da pritom covjek uopste ne mora da bude monah niti cvrstio da vjeruje u Boga, nego samo zeli da se priblizi prirodnom ustrosjstvu stvari.      
Jednostavno, covjek zeli da se vrati prirodi jer se otudjio od nje. on vjeruje da je sve poteklo iz prirode i razvilo se (kroz evoluciju). on zapravo osjeca zedj za prirodom jer ga je svakodnevni zivot pun briga i problema totalno smorio.

dalje... navodis moj citat sustine gordosti, pa me onda pitas da li ja opisujem monahe ili sebe . Sto se monaha tice otkrio si . Sto se mene tice...
valjda se salis, a moze biti i da mislis ozbiljno. Smile
uvijek se trudim da ne upravljam situacijom, vec smatram kako je sve volja Bozija i kako ja tu ne mogu nista da promjenim. volim sve ljude bez obzira kakvi bili, tudja misljenja uvazavam, ...  
Arlekin, ja tebe veoma postujem i cijenim samim tim sto si dosta stariji od mene, a to sto pises ozbiljno shvatam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Sto se tice

Got it, you wacko?

hahahaha.... whatever.... well no shit....What have we got here afucking comedian? Dude, Ill bet ur the kind of guy that would fuck a person in the ass without the godddam common courtesy to give him a reacharound!
 Uvek uspevas da me nasmejes.... Eto vidis, zbog tebe sam ovako debelo izasao sa topica, sram te bilo, ali necu vise...pametniji popusta Smile, ovo je moj poslednji odgovor u vezi tvojih besmislica!

vec sam rekao:
za-glibowsky, decko, smesan si.

Nikakav utisak ne zelim da ostavim, niti je moguce ostaviit utisak na nekoga tvojih limitiranih sposobnosti. Jednostavno, ti mene ne mozes da razumes, ali to je samo tvoj problem. Meni je potpuno svejedno sta mislis o bilo kome/come, pa i o meni. Svakako nikad neces postici ni deseti deo onoga sto ja jesam, ali to je tvoja tragedija, sa kojom moras da se nosis.

ali mozda ti je smesno to sto
A u sta sam nekog potpuno irelevantnog ubedio -- ili nisam -- sasvim mi je svejedno jednako kao sto mi je svejedno i sto to nekakvo irelevantno nesto trenutno trosi kiseonik a jednom ce stvarati metan truljenjem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
                 Dali na ovom forumu ima mozda i nekih osoba koje se licno bave "bozijim izaslanistvom", ili mozda studiraju teologiju? Voleo bih da cujem sta oni misle o svemu ovome. Moram priznati da sam slusao skoro nekog igraca koji studira teologiju (ni sam ne znam zasto!?), nije mi mogla promaci pamet kojom je zracio, ali isto tako i duboka depresija, strah, nezainteresovanost za druge ljude, nego samo "moja misija na ovom svetu..." , "ja sam kriv...", "ja...ovo...ja ono"!

IP sačuvana
social share
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.3
mob
LG 4X HD
@MM

nemoj previse ozbiljno da me shvatas,...a ni sebe

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
   shto se tiche gordosti: monah smatra da je gordost zlo. on pokushava da je iskoreni iduci ka suprotnosti ,tj poniznosti. on pokushava da bude ponizan stalno i u svakoj prilici. naravno za to je potrebno prilichno naprezanje uma .to stvara napetost i na kraju gordost ipak pronalazi neku rupu u toj odbrani. to chesto ide kroz taj mehanizam "ja sam greshan ali ste vi josh greshniji",mada naravno to sve zavisi od individue datog monaha.
slichan je mehanizam sa ljubavlju. npr volite neku osobu. mozda chak uspete da zavolite i njene loshe strane. kako vasha ljubav jacha,postaje vam odbojno sve shto je u suprotnosti sa vashom ljubavlju .ponekad to moze da preraste u mrznju. iz prakse je poznato da chovek chesto pochne da mrzi zenu koju je do tada mnogo voleo ako ga ona napusti ili da ljudi koji slede nekoga odjednom svoje divljenje pretvore u fanatichnu mrznju ako im se uchini da je dotadashnji "vodja" izdao svoje principe.
ochigledno je dakle da se gordost i mrznja ne leche suprotnoshcu ,niti se kao shto magic master misli buda-um postize odbacivanjem svakodnevnog uma kao nekog zla. potrebno je samo otkriti svoju pravu prirodu koja je izvan  dualiteta
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
nemoj previse ozbiljno da me shvatas,...a ni sebe

A inace neko ozviljno shvata "s'brda s'dola"??     Smile

Na kom je to jeziku?     Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Avg 2025, 16:07:18
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.05 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.