Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:12:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta je Bog?  (Pročitano 28615 puta)
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@ Tralalalala
Ne znam kako ti dozivljavas turizam, ali ja definitivno ne dozivljavam kao ti. Jednostavno, ne mogu da kazem da deset godina provedenih u US (jos uvek tamo zivim, trenutno sam na vekejsn:)....roditelji su mi tamo rodjeni, ali ja nisam Smile ) smatram turizmom... Osim toga bio sam u vise od deset zemalja Evrope (svratio sam par puta i do Afrike Smiley)! Za tebe sam vise nego svetski putnik Smiley Wanna bet? Smiley Nije da se hvalim, ali zaista je to nesto cime se covek treba hvaliti, tako kod mene stoje stvari!
"na zapadu" podrazumevam sve ono cemu ovi igraci ovde "teze",ali nece uspeti u narednih 167 god....mogu da se kladim.

Za mene svakako nije svetski putnik onaj ko nije bio na svakom kontinentu izuzev eventualno Australije.

A posto sam u poslednjih 10 godina ziveo po godinu ili duze samo u Evropi (cetiri zemlje), Aziji i Severnoj Americi -- a ne npr. i u Juznoj Americi, sto sam bio planirao -- ne smatram sebe svetskim putnikom.

Niti mislim da se treba time hvaliti. Neki ljudi dozive vise na izletu u grad udaljen 100 kilometara nego neki drugi koji obidju planetu vise puta.

Ali ako neko i posle poseta "zemljama Evrope" misli da one imaju mnogo sta zajednicko sa SAD (USA), a jos uz to i eventualno i sam zaista zivi u SAD (USA), taj nema apsolutno nicim da se pohvali, jer takva osoba moze da ode i na Mesec pa da nista ne razume.

Takodje, neko ko je na kratkotrajnom odmoru u Srbiji nema prava da umislja da on razume kako Srbi zamisljaju nekakvo nesto "na zapadu", ili sta oni uopste zele.

Uzgred, nije tacno da "u US svaki novi osnivac" -- come again? "u US svaki"? "novi osnivac", za razliku od "starog osnivaca"? -- mora da prijavljuje svoju religiju, a kamoli da ga se testira.

Prvo to sasvim sigurno nije federalni zakon, jer je religija, ako se neko njome uopste bavi, na nivou provincija (tzv. "states", mada to odavno vise nisu nikakve drzave, nego samo provincije). Zato je bilo moguce da su mormoni u Juti (Utah) imali mnogozenstvo koje se tolerisalo do 1930-tih, kad je drugde bilo zabranjeno.

Drugo, religije se uglavnom ne "osnivaju" nego nastaju odcepljivanjem od postojecih.

Niti -- najzad -- to testiranje, ako je zaista bilo gde obavezno (premda pretpoostavljam da si ti to nesto proizvoljno protumacio) ima bilo kakve veze sa odvojenoscu religije od drzave, nego sa slucajevima Jima Jonesa u dzunglama Gvajane, Davida Koresha u Wacou isl.

I opet ne verujem ni da tamo gde si ti cuo da se neko testira to zaista vazi. Mozda u slucajevima prijavljivanja zloupotrebe FBI ima prava da ispita sta se zaista desava. Upravo tako je Koresh i uspeo da napravi bunkere -- jer se pozvao na slobodu veroispovesti.

Dakle, religija jeste odvojena od drzave u SAD (USA), kao i u vecini drzava, iako je to, kao sto sam objasnio, za americku javnost pre svega nominalno, a ta drzava ima najveci broj kreacionista izvan islamskog sveta.

Ipak, vrhovni sud SAD (USA) ustanovio je da je nametanje religije (bilo koje a ne neke odredjene religije) u skolama protivustavno.

Anyway...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
             "Niti mislim da se treba time hvaliti. Neki ljudi dozive vise na izletu u grad udaljen 100 kilometara nego neki drugi koji obidju planetu vise puta."....ova mora da je iz licnog iskustva, ili barem tako zvucis
              Dali neko sebe smatra svetskim putnikom ili ne, zavisi od toga koliko je proputovao. Nacin razmisljanja je nesto sasvim drugo!

Ok, moram priznati da nisam cuo nista slicno u poslednjih 10-ak god. Eto, oraspolozih te ako ti to nesto znaci. Ovakve gluposti nisam skoro cuo!
             Ja sebe naravno smatram svetskim putnikom (to uvek i kazem, kada god mogu)...nemam nameru da tebi sad ja tu nesto objasnjavam sta i kako, posto vidim kako razmisljas (krajnje neracionalno i nelogicno)...."izuzev Australije"? WTF?
              Zemlje Evrope se razlikuju od US po kolicini rada (dakle, manje se radi u Evropi...i to dosta)! US imaju znatno vecu toleranciju kada je u pitanju oruzje, itd itd. Mrzi me zaista da objasnjavam sta i kako, posto bi se to u tvom slucaju verovatno oduzilo! Da se vratim na temu!!
              Ja mogu da nabrojim barem 20 drzava u US u kojima svaki igrac koji zeli da bude novi propovednik, tj da osnuje neku svoju versku zajednicu, mora da prodje odredjene testove...posto nije bas za salu kada se neko odluci na ovakav korak.

"Drugo, religije se uglavnom ne "osnivaju" nego nastaju odcepljivanjem od postojecih."   Ovo mi nikako nije jasno....sta kao neke grupe i podgrupe. Naravno da cim nesto dobije svoje ime i svrhu, mora da nastane, da se osnuje, da se oformi...ne pada mi vise ni jedan izraz na pamet! Sorry!:(

Da, postoje "stari" i "novi" osnivaci. Oni stari su otisli u slavu, a ovi novi su je veoma zedni!

"Takodje, neko ko je na kratkotrajnom odmoru u Srbiji nema prava da umislja da on razume kako Srbi zamisljaju nekakvo nesto "na zapadu", ili sta oni uopste zele."....3 meseca nije bas malo Smiley Trudim se da docaram kako stvari zaista stoje!
             BTW, hvala ti puno na ovim korisnim skrcenicama "SAD(USA)"...zatim kako se pise Juta (Utah)...Do sada sam muku mucio da ih napisem Smiley, provincijama (states, pa jos tzv. Smiley Smiley)>ova je bila naj...kakve covece provincije, o cemu mi pricamo?
« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 00:54:44 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
To sto nekome ono sto ne shvata izgleda kao "glupost", pokazuje samo koliko je on sam glup.

Tako nesto se cesto desava u pubertetu kada se sve sto je mladoj osobi -- nedovoljno obrazovanoj i sludjenoj hormonima, emocijama, osecajem da nigde ne pripada itd. ceo svet "glup". To je opstepoznato u juvenilnoj psihologiji. Ako se stav zadrzi i u adolescenciji, pokazuje emotivnu retardiranost (usporeni razvoj emotivne zrelosti).

Dalje, posto sam -- za razliku od tebe -- ziveo u cetiri zemlje Evrope po godinu do dve godine u poslednjih 10 godina, a u Severnoj Americi ukupno 6 godina (2 godine 1970-tih i 4 godine 1990-tih), ne mozes ti meni nista da "objasnis", jer to sto pricas nije tacno.

Inace, pisanje imena u srpskoj verziji, npr. "SAD" i u zagradi u originalu, npr. "USA" ili u transkrpiciji, npr. "Juta", a u zagradi u originalu -- npr. "Utah" -- deo je pravopisa srpskog jezika. Pravopis zahteva da se tako pise kad se pise latinicom.

Dalje, u tom -- tj. srpskom -- jeziku "Dali" je grad u Kini, spanski slikar ili particip prosli od glagola "dati", dakle "dali, a ne uzeli". I nista drugo.

Svetski putnik se ni u kojoj varijanti ne moze biti ako se posetilo samo 10 drzava Evope i jedna drzava u Severnoj Americi. As simple as that.

A kao sto rekoh, koliko ko dozivi na putovanjima je nesto sasvim drugo.

Takodje, ponovicu: za tri meseca odmora ne moze se shvatiti sta nekakvi svi ljudi negde zele. Again, as simple as that.

No, da ne tracim dalje vreme na besmislice, vracam se temi:

Ne postoji nikakav razuman razlog da se pretpostavi da je bozansko manifestovano jedinicom umesto mnostvom. Naprotiv. 

« Poslednja izmena: 24. Apr 2006, 14:21:38 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24

Ne postoji nikakav razuman razlog da se pretpostavi da je bozansko manifestovano jedinicom umesto mnostvom. Naprotiv.

ne postoji nikakav razuman razlog ni da uopste postoji bozansko,
nije stvar u razumnom razlogu, mada je veoma bitan za diskusiju pa cemo ga morati eksploatisati
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
To sto nekome ono sto ne shvata izgleda kao "glupost", pokazuje samo koliko je on sam glup.

Tako nesto se cesto desava u pubertetu kada se sve sto je mladoj osobi -- nedovoljno obrazovanoj i sludjenoj hormonima, emocijama, osecajem da nigde ne pripada itd. ceo svet "glup". To je opstepoznato u juvenilnoj psihologiji. Ako se stav zadrzi i u adolescenciji, pokazuje emotivnu retardiranost (usporeni razvoj emotivne zrelosti).

Dalje, posto sam -- za razliku od tebe -- ziveo u cetiri zemlje Evrope po godinu do dve godine u poslednjih 10 godina, a u Severnoj Americi ukupno 6 godina (2 godine 1970-tih i 4 godine 1990-tih), ne mozes ti meni nista da "objasnis", jer to sto pricas nije tacno.

Inace, pisanje imena u srpskoj verziji, npr. "SAD" i u zagradi u originalu, npr. "USA" ili u transkrpiciji, npr. "Juta", a u zagradi u originalu -- npr. "Utah" -- deo je pravopisa srpskog jezika. Pravopis zahteva da se tako pise kad se pise latinicom.

Dalje, u tom -- tj. srpskom -- jeziku "Dali" je grad u Kini, spanski slikar ili particip prosli od glagola "dati", dakle "dali, a ne uzeli". I nista drugo.

Svetski putnik se ni u kojoj varijanti ne moze biti ako se posetilo samo 10 drzava Evope i jedna drzava u Severnoj Americi. As simple as that.

A kao sto rekoh, koliko ko dozivi na putovanjima je nesto sasvim drugo.

Takodje, ponovicu: za tri meseca odmora ne moze se shvatiti sta nekakvi svi ljudi negde zele. Again, as simple as that.

No, da ne tracim dalje vreme na besmislice, vracam se temi:

Da, napad je najbolja odbrana...uvek bilo i bice! Hmmm...po drugi put imas nesto protiv moje inteligencije, zasto je se toliko bojis, zar nesigurnost u sopstvene sposobnosti vec cini svoje!? Formirao sam orjentaciono miljenje o tebi, ostavio si utisak na mene, ako te to raduje (medjutim, ja ne bih zeleo cisto zbog sebe, da iznosim moje utiske o tebi...jednostavno nije to za ovakva mesta). Naravno da necu reci nista ni otvojoj inteligenciji, posto ti verovatno i sam vec znas na cemu si, ko si i sta si. Nije meni cilj da uvredim nekog kao sto si ti (ja to radim samo u situacijama, kada procenim da se radi o nekom ko po inteligenciji moze da mi parira, ti sigurno ne mozes, veruj mi)!

Zivis u zemlji gde vlada totalno bezakonje i nistavilo, ali ti tu pokusavas da prodajes jeftine fazone o pravopisu i simpaticne stvari kao ova "As simple as that.", da bi ostavio utisak na mene (:)haha vec si ostavio, rekao sam nesto o tome u prethodnom pasusu). Sa tim forama o pravopisu mozda mozes da zavedes neku ribu, koja ce biti ocarana tvojim "umecem" ili da nekim igracima drzis casove (ako mozes)!

Posle 10 god sam ponovo u Srbiji, na 3 meseca i shvatio sam mnogo vise o zivotu ovde nego ti! To sto prodajes (pises necije vec napisane reci, malo preradjene, i misli....verovatno prepisujes iz neke knjige ili.....ne zanima me uopste) samo govori kako funkcionise tvoja licnost!

Hmmm...moracu da posetim jos i Australiu Smiley Smiley (mnogo dobra fora) da bih postao svetski putnik!

"Ne postoji nikakav razuman razlog da se pretpostavi da je bozansko manifestovano jedinicom umesto mnostvom. Naprotiv"       Lupi i ostane ziv! Jel ti tako uvek? Nisam siguran da si kompetentan da govoris o necijem razumu! Dakle, ti tvrdis da postoji Bog i bozansko!?To jedino moze da tvrdi neko ko je imao licno iskustva sa ovakvim stvarima. Ne kazem nista...mozda si i imao....opisi nam taj dozivljaj! Smile
               Pazi sad "Ja sam Gospod Bog Tvoj, nemoj imati drugih bogova osim mene"...lepo se kaze "ja" ne "Vi, Mi, Oni"..."Ja" to je jedno, ne mnozina, jednina!! Lepo se pita "sta je Bog?", a ne "sta je bozansko?" Jel ti malo jasnije?
« Poslednja izmena: 25. Apr 2006, 02:33:03 od Gimbrowsky »
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 dragi prijatelji ljudi su oduvek razbijali
glavu pitanjem bog(ov)a i uglavnom se sve
svodi na dva reshenja :

-monoteizam :jedan bog,ali da bi bio stvarno
izuzetan nalepe mu se atributi poput :svemocni,
sveznajuci,sveprisutan a ponekad i svedobar.
naravno kad se malo razmisli i u stvari ukljuci
logika jasno je da sve ove osobine u stvari ne
mogu postojati ,odnosno da svi ti pojmovi u
stvari nose u sebi kontradiktornost. monoteizam
zato ostaje religija siromashnih duhom (da ne
kazem glupih) ,mada se snaga gluposti ne moze
potcenjivati poshto je to ipak najjacha sila u
univerzumu.

-politeizam: vishe bogova.lepo reshenje da se
raznim bogovima dodele razne funkcije u prirodi
i drushtvu . medjutim kao shto je poznato ,uvek
kad se podele resori iskrsne neshto shto nekako
ne podpada nigde,pa se onda lepo za taj problem
otvori novo radno mesto. i onda kao i na zemlji,
tako i na nebu imamo inflaciju bozanske birokratije,
odnosno nova i nova bozanstva . a shto je bogova
vishe ,uticaj im slabi a i sve vishe pochinju da
liche na svoje stvaraoce (tj ljude). zato politeizam
uglavnom uspeva u manje razvijenim drushtvima,gde
nekoliko bogova stigne da obavi sav posao.

zato dragi prijatelji ne trazite boga da ne bi
pronashli boga djavola. ostavite boziji lesh nek
trune na putu ,a vi bolje pronadjite sebe ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
za-glibowsky, decko, smesan si.

Nikakav utisak ne zelim da ostavim, niti je moguce ostaviit utisak na nekoga tvojih limitiranih sposobnosti. Jednostavno, ti mene ne mozes da razumes, ali to je samo tvoj problem. Meni je potpuno svejedno sta mislis o bilo kome/come, pa i o meni. Svakako nikad neces postici ni deseti deo onoga sto ja jesam, ali to je tvoja tragedija, sa kojom moras da se nosis.

Sto se tice znanja, znacajan deo -- mozda 40% -- jeste iz knjiga. Da bi se predavalo na fakultetu potrebno je da se procita poprilican broj knjiga, a ja sam za to imao i dosta godina. U tome nema nista lose. Naravno, ti to neces ni shvatiti a kamoli postici. Ali, nema veze, probaj da se bavis necim sto umes i mozes; mora da ima i nesto takvo. Recimo reciklaza akumulatora, ili vec nesto...

Inace u Kini, u kojoj sam ove skolske godine, i pored jednog broja situacija koje su daleko od idelanih -- naravno -- ne vlada nikakvo "bezakonje i nistavilo". Zaista, tako nesto samo vrlo ogranicen um moze da napise; u ovom trenutku Kina koja se ubrzano razvija i otvara prema svetu je verovatno najzanimljivije drustvo na svetu.

No da se vratimo temi:

Dogmatske besmislice na stranu, ne postoji ni jedan jedini razlog da se pretpostavi da se bozansko manifestuje kao jedno jedino. Naprotiv, takve konfabulacije su prilicno limitirane i limitirajuce.

Upravo zato su tzv. hriscani vrlo rano, judaisti nesto kasnije, a na kraju cak i muslimani prihvatili de facto manifestni politeizam pod maskom nominalnog kvazi-monoteizma
.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24

kad se malo razmisli i u stvari ukljuci
logika jasno je da sve ove osobine u stvari ne
mogu postojati ,odnosno da svi ti pojmovi u
stvari nose u sebi kontradiktornost. monoteizam
zato ostaje religija siromashnih duhom (da ne
kazem glupih) ,mada se snaga gluposti ne moze
potcenjivati poshto je to ipak najjacha sila u
univerzumu.

kada ukljucis logiku obicno ukljucis ljudsku. Ljudska logika je ogranicena i sama u sebi nosi kontradiktornost, tako da ne moras da razmisljas o monoteizmu da bi do nje dosao.
sa druge strane bozanska logika je neogranicena i po njoj su i nastali visi kosmicki zakoni

ako mislis da je covjek najsavrsenije bice u univerzmumu poslije Boga ili bogova zavaravas se bez neke narocite potrebe.   
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

...enjoy the silence!...

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 35
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
"1.Bog ne postoji.
 2.Bog postoji i on je obichan nitkov.
 3.Bog postoji ,ali ponekad spava : njegovi koshmari su nas zhivot.
 4.Bog postoji , ali povremeno ima nastupe ludila : ti nastupi su nas zhivot.

5.Bog nije sveprisutan i ne mozhe biti svugdje. Ponekad je odsutan. U drugim svjetovima? U drugim stvarima?
 6.Bog je obichan sinji kukavac , suochen s problemom suvishe slozhenim  ,koji prevazilazi njegove snage . Bori se s materijom , kao umjetnik sa svojim djelom. Katkad mu podje za rukom da bude Goja , ali je uglavnom jad i bijeda.
 7.Bog je porazhen , prije pochetka istorije , u boju sa Knezom Tame. Pretvoren u navodnog Djavola , Bog je uveliko izgubio od ugleda  , jer mu se pripisuje da je stvorio ovaj kukavni svijet."

Ernesto Sabato 

Ma nisam ni vjerovala u postojanje Boga , a u Djavola jesam. Apsurd je vjerovati u postojanje jednog a u nepostojanje drugog. Tako da , da Bog postoji. Ali , kao shto Hesse kazhe , mislim da je dobro i zlo u jednom Bogu - Abraksasu , i da on vlada nashim dushama.
IP sačuvana
social share
...all I ever wanted , all I ever needed is here in my arms...
...words are very unnecessary , they CAN ONLY DO HARM...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49646
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S24
otkud tebi takvi stavovi da si vjerovala da postoji djavo a Bog ne posoji ?

ja na sve to gledam kao na pricu za malu djecu. Taj knez tame... to me podsjeca na "Soul Keeper" modifikaciju za UT2004 koju skidam sa interneta i koju cu da probam.
Ali to je sve na nvou zabave a ne ozbiljnog shvatanja. Nisam toliko naivan da vjerujem da postoje sile mraka. E, sad  Smile . Ne kazem da ne postoje u igrama i da ne cu da ih igram.
To su cool ideje za neku strategiju. Moze biti da je veoma zanimljivo.

Uostalom vidjecu kad isprobam "Soul Keeper" - a pa cu poslati utiske   Smile
« Poslednja izmena: 26. Apr 2006, 00:14:25 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:12:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.