Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:29:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je Ateizam???  (Pročitano 164687 puta)
Poznata licnost

create...destroy...enjoy!

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2941
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Nokia ????

Ne znam o cemu pricas kada spominjes temu o kuranu, ali kada pricam o "Bogu koji je covek" onda navodim ono sto pise u bibliji, a ne da ja u to verujem.ce da se desi a sta nije.

U principu se na ovoj temi slazem s tobom, ali nemoj molim te da navodis odlomke iz Pisma, pa na osnovu njih da zakljucujes da je Bog covek...
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Potpis uklonjen zbog duzine!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia
Pa okreni obrni, u Starom zavetu se i govori kao o ljudima. Ili ti ljudskim prikazima. Nazovi kako hoces, ali je opois coveka.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49940
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Pa okreni obrni, u Starom zavetu se i govori kao o ljudima. Ili ti ljudskim prikazima. Nazovi kako hoces, ali je opois coveka.  Smile

Знам ја да су Касиопејци ту јак фактор. Сад идем тамо на тему о њима да све прочитам од прве до задње стране, не прескачући ни један пост!!  Smile

Вјерујеш ли да ме је некада срамота када размишљам како о томе тако мало знам.... Smile
« Poslednja izmena: 28. Jun 2010, 21:24:44 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

My imaginary friend says Hi.

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG G2
Evo jos jedna interesantna definicija

IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
--Dr. Francis Crick; Nobel laureate, co-discoverer of the DNA molecule
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Odnosno verovanje da Bog ne postoji.

Tacno  Smile

Citat
Samo intelektualno bankrotirana osoba moze da tvrdi da nesto - ne postoji.
........... ajme mene................ sta reci....................

Citat
Ja ne verujem ni u sta, imam skromno znanje i to mi je vise nego dovoljno da normalno zivim.
Ako iko veruje na ovom forumu, ti si tu prvi ! Bas ti !

Citat
"svi moraju da veruju u nesto "
Kako god da okrenes, niko nikada nece otkriti tajne svemira i postanja. takva inteligencija nije 150 ili nasi "geniji" vec tezi ka beskonacnosti. Zbog toga svako u nesto veruje. Krili se mi iza sintaksi/termina/... to je tako.

Zbog toga Razum moze biti samo jedan nacin poznanja Boga, i to vrlo ogranicen... Emotivno poznanje je mnogo jace. I sto ga vise gajimo i emitujemo, to nam se sve vise vraca. Takve su te duhovne pojave.

To treba ateistima. Da otvore svoje sedmo culo Wink

Citat
А зашто тако бурно реагујеш на све што се на форуму напише ?
Zbog toga sto je uplasen da ce mozda neko da narusi njegove zidine duse u kojima je tvrdoglavo zacrtao svoje stavove. I ne prima nista drugo! Nekad mi se cini da je ovo sto on zapravo radi puko "nadmudrivanje". Tipa: 'Ajde da vidimo da li mogu da osporim tvoju logiku... A ako neko udari u temelj, onda se brani i nervira. A ako se pojavi neko kao Slobadidi koji ima "monopol nad istinom" e tek onda nastaje haos. "Kako on to moze" 'n' kinda shit  Smile Umesto da kaze "Who gives a shit "...

Samo odbrana. Odbrana do kraja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia

Знам ја да су Касиопејци ту јак фактор. Сад идем тамо на тему о њима да све прочитам од прве до задње стране, не прескачући ни један пост!!  Smile

Вјерујеш ли да ме је некада срамота када размишљам како о томе тако мало знам.... Smile

Cek' , jel' me to zezas ? Kakve veze imaju Kasiopejci s onim sto sam rekao ? Hoces reci da to ne pise u Bibliji ?

Sta je ovo ? Jel' se ovde ne govori kao o ljudima ? Ko se to javlja i koga to vidi kada podigne pogled ? Kome pere noge ?  Smile

Citat
1. После му се јави Господ у равници мамријској кад сеђаше на вратима пред шатором својим у подне.
1 Мој. 13:18, 1 Мој. 14:13, Дела 7:2

2. Подигавши очи своје погледа, и гле, три човека стајаше према њему. И угледавши их потрча им у сусрет испред врата шатора свог, и поклони се до земље;
1 Мој. 18:22, 1 Мој. 19:1, Јевр. 13:2, 1 Пет. 4:9

3. И рече: Господе, ако сам нашао милост пред Тобом, немој проћи слуге свог.
Суд. 6:18

4. Да вам донесем мало воде и оперите ноге, те се наслоните мало под овим дрветом.
1 Мој. 24:32, 1 Мој. 43:24

5. И изнећу мало хлеба, те поткрепите срце своје, па онда пођите, кад идете поред слуге свог. И рекоше: Учини шта си казао.

A sta je s ovim ? Andjeli su ljudi ? Drugi o njima gove kao o ljudima? Andjeli jedu i piju ?

Citat
1. А увече дођоше два анђела у Содом; а Лот сеђаше на вратима содомским; и кад их угледа, устаде те их срете, и поклони се лицем до земље,
1 Мој. 18:2, 1 Мој. 18:22

2. И рече: Ходите, господо, у кућу слуге свог, и преноћите и оперите ноге своје; па сутра рано кад устанете пођите својим путем. А они рекоше: Не, него ћемо преноћити на улици.
1 Сам. 25:35, Лука 24:28, Јевр. 13:2

3. Али он навали на њих, те се увратише к њему и уђоше у кућу његову, и он их угости, и испече хлебова пресних, и једоше.
1 Мој. 18:8

4. И још не беху легли, а грађани Содомљани слегоше се око куће, старо и младо, сав народ са свих крајева,

5. И викаху Лота и говораху му: Где су људи што дођоше синоћ к теби? Изведи их к нама да их познамо.
Суд. 19:22, 1 Цар. 14:24, Иса. 3:9, Иса. 4:1, Рим. 1:24, Јуда 1:7

Citat
9. А они рекоше: Ходи амо. Па онда рекоше: Овај је сам дошао амо да живи као дошљак, па још хоће да нам суди; сад ћемо теби учинити горе него њима. Па навалише јако на човека, на Лота, и стадоше истављати врата.
2 Мој. 2:14, Дела 7:26, Дела 7:28, 2 Пет. 2:7

10. А она два човека дигоше руке, и увукоше Лота себи у кућу, и затворише врата.

11. А људе што беху пред вратима кућним уједанпут ослепише од најмањег до највећег, те не могаху наћи врата.
2 Цар. 6:18, Дела 13:11

12. Тада она два човека рекоше Лоту: Ако имаш овде још кога свог, или зета или сина или кћер, или кога год свог у овом граду, гледај нек иду одавде;
4 Мој. 16:26, Ис.Н. 6:22, Ис.Н. 7:1, 2 Пет. 2:9

I ? Kakve ovo veze ima s Kasipoejcima ? Jel' ovo iz Biblije ili ne ? Koliko mi se cini da je to prva knjiga Mojsijeva. Da navodim jos, ili je i ovo dovoljno ?  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 07:01:13 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG G2
@ThePhilosopher

Citat
To treba ateistima. Da otvore svoje sedmo culo
Maciji kasalj, kad ti otvoris osmo culo javi mi se.  Smile

Citat
Odnosno verovanje da Bog ne postoji.

Tacno   Smile

Netacno  Smile
Kada ja kazem da ne verujem u boga, mislim na tvrdnje koji mi iznose vernici.
Logicki i empirijski do sada nije predstavljen argument u prilog toj tezi.

Jel bi rekao da je neskupljanje postanskih maraka hobi.
« Poslednja izmena: 29. Jun 2010, 10:28:21 od nofx0023 »
IP sačuvana
social share
"You, your joys and your sorrows, your memories and your ambitions, your sense of personal identity and free will, are in fact no more than the behavior of a vast assembly of nerve cells and their associated molecules."
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 314
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Evo jos jedna interesantna definicija

Da li mi veruješ kad ti kažem da sam ja mislio ovo da okačim?
Drago mi je da još neko prati AronRa.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1878
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
LG G2
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"It is better to Burn Out then to Fade Awey "

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple 

Pa ima i prilicno religija koje nemaju Bogove ,sto ne znaci da su ljudi u tim sistemima manje duhovni ili da nisu
doziveli prosvecenje .

1.Shintoisam

2.Taoism

3.Buddhism

4.Confusanism
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 80 81 83 84 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Sep 2025, 22:29:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.