Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:47:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Šta je Ateizam???  (Pročitano 164381 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ja ne mogu nekada da vjerujem koliko si ti osjetljiv Smile

zar zaista mislis da se ovdje uvijek i sve odnosi na tebe,pa i moj post!?!

uostalom,svako smije da kaze sta misli,ukoliko to umije i zna na pravi nacin i da kaze,a pri tom da ne uvrijedi sagovornika.

ukoliko stvarno mislis da sam ja neko ko vrijedja svoje sagovornike,a ti prijavi moje postove...ako mislis da treba da se zastitis od necega,iskoristi svoje pravo.nema potrebe da najavljujes.

ne znam sta drugo da ti kazem,stvarno Smile...osim da bi bilo lijepo da se drzimo teme.
IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC One
Joj, napravicu off  Smile

Pogresno ste me razumeli, totalno. Pomislio bih da je Silvanus pogresio, ali kako se Sesiric nadovezala, verovatno sam ja lose napisao.

1) Ogradih se i rekoh da mozda i ne mislis na mene, ali sam ja zadnjih par dana bio u prepirkama i imao malo neprijatnije postove (priznajem), a oglasih se bas zbog:
Citat
uostalom,svako smije da kaze sta misli,

2) Posto znam da sam imao ispade, zeleo sam samo da kazem da sam odgovarao na prozivke (da sam opstio sa ovcom, da su svi ateisti isto sto i lego kockice, pominjanje moje majke... iako ne u negativnom kontekstu, to me iritira i moje je pravo, pogotovu sto nije od znacaja za diskusiju)

3) Za takve situacije sam rekao da cu izbeci uzvracanje "istom merom", koristicu opciju "Prijavi", i tako izbeci dalje lose utiske

Eto, sad sam pojasnio... niti se odnosilo na tebe Sesiric, niti sam pretio prijavom kako je Silvanus protumacio. Inace Sesiric, sa tobom sam imao suprotne stavove, ali se ne secam vredjanja pa mi je zao sto se prepozna u mom postu bez potrebe.

Eto, stavih tacku na ovo, i sad se slazem sa vama da nastavimo dalje u nekom lepsem tonu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

volim mladena i bebana...

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 6202
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
 Smile

naravno. uvijek.
insistiram na dobroj raspravi Smile...zaista mi je drago da je sve u redu!

IP sačuvana
social share
" moja filozofija je jednostavna.                                 
  napuni prazno.
  isprazni puno.
  i pocesi tamo gdje svrbi "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1497
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
U istoj prostoriji se nalaze vernik, altruista, ateista, hedonista i agnostik.
Vernik izvadi kredu i kaze - hajde da podelimo ovo mesto na pet jednakih delova kako se ne bi bespotrebno svadjali.
Altruista mu je uzeo kredu i zgazio je.
Ateista mu je rekao da nece biti nikakve podele.
Hedonista je videvshi zgazenu kredu izvadio gram koke i sabio dupli viski.
Agnostik ih je sve izbacio napolje.

Think out of the box.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

s'brda s'dola

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 14157
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
LG 4X HD
Citat
Da zanimljivo je to što ako si čitao knjigu Stivena Hokinga " Crne rupe i bebe vaseljene" (ako nisi , moja preporuka), crne rupe ne podležu nikakvim zakonima fizike.
To je knjiga iz 1992 god. u medjuvremenu fizika crnih rupa je poprilichno razjashnjena  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Sony xperia
Ne da je razjasnjena, nego toliko novih teorija i saznanja ima, da je to .... uuuhhhuhu otislooo.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
Citat
Da zanimljivo je to što ako si čitao knjigu Stivena Hokinga " Crne rupe i bebe vaseljene" (ako nisi , moja preporuka), crne rupe ne podležu nikakvim zakonima fizike.
To je knjiga iz 1992 god. u medjuvremenu fizika crnih rupa je poprilichno razjashnjena  Smile
hahah... Smile
bas sam gledao nesto o hokingu...ne volim ga ja toliko...zao mi coveka,pametan,ali 5 sati sastavlja jednu recenicu...dok on otkrije novu teoriju,odosmo u 31-vi vek...
nece on jos dugo...

a cuo sam da je napravio neku stvar,koja detektuje pokrete ociju,i tako on kontrolise kolica-kompjuter...svaka mu dala...

p.s.
Did You Know?

It Will Blow Your Mind...

a za 10 godina...there will be no god...
« Poslednja izmena: 30. Mar 2009, 13:00:53 od ColdOne »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Citat
hahah... Smile
bas sam gledao nesto o hokingu...ne volim ga ja toliko...zao mi coveka,pametan,ali 5 sati sastavlja jednu recenicu...dok on otkrije novu teoriju,odosmo u 31-vi vek...
nece on jos dugo...

I šta sad čovek može da odgovori na ovo , osim da pomisli jbg. ovo je ipak burek forum.

Ja sam emotivan pa me ovakve budalaštine nerviraju, ali ajde i sam si mi napisao , ako ćeš da čitaš svačije budalaštine i da se nerviraš, ti si mazohista. I slažem se sa tobom, totalno si u pravu.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6809
Zastava Beograd,Vozdovac, Brace Jerkovic
OS
MacOS X
Browser
Mozilla AppleWebKit 528.1
mob
Nokia Neka stara nokia
gledaj,citao sam nekoliko njegovih knjiga,i odgledao sam dokumentarac o njemu,i ja stvarno mislim,da nije fizicki onesposobljen,sada bismo svi ziveli znatno drugacije...
e,sad sto ja recenicu kad sklapam,to moze da zvuci potpuno drugacije...

sta se bre nerviras,sto ja pisem budalastine...zbog cega,nema poente u tome...ako stvarno zelis da se nerviras zbog toga sto se neko ponasa kao kreten na internetu,onda isti stvarno nije mesto za tebe...

i,odosmo u off
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Da ti namignem , pa to je knjiga iz 1992, u medjuvremenu fizika crnih rupa je poprilichno razjashnjena.

Crne rupe , ne podležu nikakvim zakonima fizike. Ali ne knjiga je stara, iz srednjeg veka, i taj čovek je budala, nema pojma, sad je sve to razjašnjeno.

Pa šta je razjašnjeno, napiši da i mi ostali znamo ?

@ ColdOne

Ma ok, nije sad da ću da pobesnim, i da polomim tastaturu, nego nije mi jasno zašto ljudi imaju potrebu da diskutuju o nečemu o čemu nemaju pojma.

Mene ne zanima tema o Velikom Bratu , pa ne idem tamo da im kažem da je sve to teško sranje, ili ne pada mi na pamet da se raspravljam sa napr. Silvanusom o religiji, dečko je dipl. teolog, i sad ja da uzmem njemu nešto da palamudim i protivurečim u vezi toga.

Jednostavno nema smisla, i meni je jasno da je ovaj forum takav da pre ima neke osobine chata, nego ozbiljne diskusije, jer uvek neka budala koja je došla da ga izdrka da +18 forumu, dođe i cepne ovde komentar.

Ja sam se nadao da će novi forum biti takav, da pojedini subforumi mogu totalno da se isključe. Pa lepo odabereš, lobotomija, ili sport, ili sex, ili neznam ni ja. A u ostale delove nemaš pristupa.

Ne znam pričao sam jednom sa SF-om, o tome da li mu toliki broj članova odgovara, i zašto ovaj forum liči na papazjaniju.

Ali ovde je tako, pa izvoli,........., ako ti se ne sviđa adios.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 85
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Avg 2025, 13:47:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.346 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.