blood timer se ni meni previše ne sviđa, ali prilično uživam u modu.
Pogotovo nije strašno ako igraš kao Baali klan, oni imaju "Blood of the Sinner" što ti daje dodatnu krv od kurvi i klošara + ne košta te tvoje krvi da se aktivira + ne krši masquerade.
E bas malopre sam instalirao the final nights i presao tutorial i prvu misiju za merkurija...malo sam se smorio kad sam video da su stari klanovi zamenjeni novim,mislio sam da su novi samo dodati,ali pretpostavljam da je to zbog engina il cega vec,pa ne moze da se menja...i skinovi su zapravo modifikovani postojeci skinovi starih klanova,al u svakom slucaju ima nekih zanimljivih novina koliko sam primetio,nove discipline takodje deluju zanimljivo...ostalo ostaje da vidim igrajuci...ipak je to mod,i to verovatno najbolji mod koji postoji za vtmb(pored neoficijalnog patcha).
Novi questovi si solidni, ali nećeš ih videti dok ne završiš sa Santa Monicom. Takođe novi NPC-jevi imaju glasove.
Koliko sam skapirao novi questovi su uglavnom iz clan quest moda,plus sto su izmenili neke questove malo... U svakom slucaju,izbagovao mi je igru blood timer,desavalo mi se da odjednom ljudi projure pored mene i nestanu i helti mi se smanje za pola...cudan neki bag,u svakom slucaju ne svidja mi se sto se brzo trosi krv,a ja gotivim atmosferu u igri pa se svuda previse zadrzavam kako bi se divio igri...pa zavrsim na nekim delovima sa bas malo helta i krvi...tako da sam izbrisao igru i sad cu da je instaliram samo sa patchem(i eventualno onaj mod za texture,''silent masqu'' il tako nesto...) i sve ispocetka
« Poslednja izmena: 07. Jun 2011, 18:00:00 od Lakiusa »