Veoma je zabavan sa obzirom da je dz, ali nebi se nikad iskeširao. Takođe, većina drugih igrača PREVIŠE ozbiljno shvataju igru, kao da je njihova sposobnost igranja ovog sranja bitna u životu.
Veoma je zabavan sa obzirom da je dz, ali nebi se nikad iskeširao. Takođe, većina drugih igrača PREVIŠE ozbiljno shvataju igru, kao da je njihova sposobnost igranja ovog sranja bitna u životu.
To unistava vecinu multiplayer igara. Sto se ljudi posvecuju.
Svaka igra je zanimljiva kad tek dodje. I kad mozes da iskoristis bogom danu ti inteligenciju da dobijes prednost..
Tako sam ja (i neki drugari ) dobijao i u W3 i u Doti i Kanteru - na pocetku..
Kasnije svi nauce sablone i sigurice i vise nije zanimljivo.. bolji je onaj ko je veci no life.
Evo nakon tacno 80 dana presao sam Avernum 4... Doduse od Vaskrsa do Djurdjevdana nisam imao pristup laptopu (tada sam picio Crysis 2, Bulletstorm, UT3, Darksiders).... Pa bi se moglo oduzeti od 23.eg aprila do 10.-og maja, sto je 18 dana. Dakle tacno puna dva mjeseca aktivnog igranja su mi trebala da predjem igru. Ako uzmem prosjek da sam ga dnevno igrao 4 sata, ispadne da sam na ovu igru potrosio ukupno oko 260 sati. E to vam je pravi RPG, a ne ove gluposti koje imaju mega reklamu, ali su prazne. Suplje. Bes smisla. Bez Potrebe da se o svijetu informisete i izvan same igre... Bez ikakvog dubljeg sadrzaja, tj."soka". Za koje vam trebaju dva vikenda da ih predjete a jos manje vremena da sve zaboravite.
« Poslednja izmena: 05. Jun 2011, 02:41:45 od Magic Master »