Brink? To je još jedna u nizu onih koje vas preokupiraju i uvuku u sebe sjebavajući vam život... Te jurnjava za XP-ovima, te oružja, te otključavanja..Bila mi je u kompu 15 minuta samo.
Inače igram Left 4 dead 2. Malo akcije malo strategisanja i ćao zdravo
« Poslednja izmena: 19. Maj 2011, 10:59:34 od taxtex »
Ukljucio Bad company 2 posle par meseci i podsetio se zasto se gadim te igre - moras da drzis taster da bi trcao, nema strejfa, reloada ni pucanja dok trcis, totalna nebalansirana baljezgarija (tenk je instant pobeda, medic ima ultra masivnu mashinku, snajper je takodje insta win, a igra ti cak ni ne naglasi odakle te gadjaju nego se samo srusis). I odvratna regeneracija healtha... I zasto ne mogu da nosim vise od jedne granate ako su likovi vec toliki "patriotizam fakjea" balvani/mrcine? (also, brojac u uglu ima dve cifre)
prvi deo......video sam na ubisoftovom sajtu da ima neki call of juarez cartel........nalik je na gta......danasnjica i rokanje.......ako neko ima vise informacija neka napise,meni deluje kao odlicna igra!!!!!
Call of Juarez: The Cartel is the sequel to 2009’s Call of Juarez: Bound in Blood, unlike previous Call of Juarez games The Cartel is now set in modern day Mexico, Los Angeles and California, and is due to be released in summer 2011 on Xbox 360, PS3 and Windows PC.
Uh, uh, lepe vesti sto prave nastavak za CoJ. Nema mnogo dobrih igara sa kaubojcima. Prvi CoJ i ako nije ništa posebno sa tehničke strane, bio je veoma zabavan zbog atmosfere, osećaš se deset puta zajebanije od Istvuda.
Edit: Ček, ček, šta je to Blood in Brotherhood? Zar već postoji nastavak? The Cartel je treći deo?
« Poslednja izmena: 21. Maj 2011, 16:46:28 od CvijaFaQ »