Sad sam se setio koja je to igra kad sam video gameplay na YT, ja sam to pičio kad sam bio klinac. Skroz dobra igra.
A jel' se seća neko igre, isto na ovu foru, svaki lik ima svoju neku svoju sposobnost, to su valjda neke kugle ili loptaste životinje (verovatno sam žešće lupio), crvena je imala vatru, plava je mogla u vodu... tako nešto?
Nekoliko minuta kasnije. Hmm, nešto na ffffffffFuryisjebote xD Google Fury. Wikipedia. In gaming. Fury (computer game). - Nope. Again "In gaming". Fury of the Furries, a 1993 platform game. - FUCK YEAH! E zbog ovakvih stvari volim svoj mozak, zbog ovih trenutaka kad mi samo nešto iskrsne u glavi niotkuda...
Elem...
« Poslednja izmena: 16. Maj 2011, 19:21:05 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Gotivno izgledaju te krznene furije, možda ih čak i isprobam...
A što se tiče kopanja po sećanju... Jebote, mene je nedelju dana kopkala neka matora igra koje sam se setio zbog pitaj boga čega... I to samo par fragmenata i slika ostaše u sećanju ,i naravno taj neki epic osećaj dok sam je igrao, a koji me je terao da je tražim. Na kraju sam preko Wiki (jelte) našao igru... Zove se Chaos Engine... Jebote, koji je to bio osećaj kad sam je napokon našao i odgledao ponovo uvodnu špicu... i ona muzika... Kao da mi je neko dao 200 evra u ruke
de mi predlozite neki dobar rpg cca 2000-2005 god, imam kantu od pc-a
Diablo 1 i 2, Baldurs Gate 1 i 2, Icewind Dale 1 i 2, Arcanum, Planescape: Torment a ako hoces nesto u buducnosti onda Fallout 1 i 2. Mnoge od ovih su i danas pojam za kvalitetan RPG.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"