NFS Shift i Dirt2 su vrhunske simulacije ovijeh dana.
Nemoj reći da su ti Shift i Dirt2 simulacije vožnje? Jesu dobre igre ali simulacije nikako.
Koje onda igre jesu simulacije u zadnjih 5 godina??
Naravno da sam igrao obadvije i nisu ni blizu simulaciji. Što se tiče koje igre, imaš Race THE WTCC Game 2007, Live for Speed, rFactor, to su neke od najboljih simulacija. Dirt2 i Shift jesu dobre igre, ali simulacije nisu.
Nemoj reći da su ti Shift i Dirt2 simulacije vožnje? Jesu dobre igre ali simulacije nikako.
Ok, to cu da probam.
Pa mislio sam na onaj reli dio kod Dirt-a, on je prilicno dobar.
Naravno da su kamioni nebulozna fizika.. al reli je solidan (na vecim nivoima tezine)
Naravno da sam igrao obadvije i nisu ni blizu simulaciji. Što se tiče koje igre, imaš Race THE WTCC Game 2007, Live for Speed, rFactor, to su neke od najboljih simulacija. Dirt2 i Shift jesu dobre igre, ali simulacije nisu.
Mislim dobar je onaj reli dio Dirt2a(i gatecrasher) ostalo manje vise, kamioni i nisu neka fizika.
A ovo sto si pomenuo cu da probam.
« Poslednja izmena: 21. Okt 2010, 10:28:43 od Slagvort »
Ok, to cu da probam.
Pa mislio sam na onaj reli dio kod Dirt-a, on je prilicno dobar.
Naravno da su kamioni nebulozna fizika.. al reli je solidan (na vecim nivoima tezine)
Mislim dobar je onaj reli dio Dirt2a(i gatecrasher) ostalo manje vise, kamioni i nisu neka fizika.
A ovo sto si pomenuo cu da probam.
Probaj Richard Burns Rally,e to je prava kosocupajuca simulacija.
Задњу недељу дана нисам имао времена за 1 мунут играња, а сада сам напокон нашао времена да обрнем једном "Streets of Rage Remake".... Игре са душом су оно што мени никада неће дати да напустим овај вид забаве.