"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Dobio novu grafičku (Geforce 6600) i pikam sad Company of Heroes.
Ima jos dosta dobrih igara koje ces sada morati da probas.
Hell yeah , mada ne znam da li cu u potpunosti uzivati, jer izgleda da graficka ima nekih problema. Uzrok nisam otkrio, mozda je sjebana (caletova je grafa, njemu riknuo prosli racunar, pa kupio novi, meni ostavio tu ) ili se ne slaze sa maticnom plocom, ili sam je lose postavio na plocu, ili nesto deseto.
O tome cu razmisljati kasnije, sada hocu da uzivam dok mogu. Posle ide fakultet, pa drustvo, pa ucenje...
Grafika je vrh, rame uz rame sa Crysisom po fotorealisticnosti. Fizika takodje, bas se ima dobar osjecaj mase i robusnosti kola. NFS Shift i Dirt2 su vrhunske simulacije ovijeh dana.
Ja prvenstveno volim reli pa su mi ostali rezimi trkanja manje zanimljivi. Kontam da su to ubacili da bi pridobili siru publiku.
« Poslednja izmena: 17. Okt 2010, 01:22:30 od Slagvort »
bah... pa,dobro,cela ta serija(6600) je po meni jedna od najboljih ikada. ali,ipak 660GT...uf...to je bila najkvalitetnija graficka koju je nVidia ikad napravila. kad se samo setim...sad mi zao sto sam je prodao.
Grafika je vrh, rame uz rame sa Crysisom po fotorealisticnosti. Fizika takodje, bas se ima dobar osjecaj mase i robusnosti kola. NFS Shift i Dirt2 su vrhunske simulacije ovijeh dana.
Dirt 2 je jedna od onih igara koja je tolko dobra i zanimljiva da za svega par minuta zadovolji moju "dnevnu dozu" potrebe za igricama.ne igram nista vise otkako sam je instalirao.fantasticna igra.najbolja trkacka igra koju sam ikada igrao!