To Amerika radi, mi nemamo para za Burek, a kamo li za igre
radi bome i Srbija, samo svrati u trzni centar Usce pa da vidis kako svi grabe igre iz gaming radnji
SC2 planiram da kupim, hocu da igram multiplayer, hocu da radim u editoru (da bi testirao mape moras da budes povezan na Battlenet), ako me ovo bude drzalo ko Warcraft 3 (sedam godina) onda necu zaliti ni dinar. Da je skupo, preskupo je i da nemam kakav-takav posao ne bih ni u ludilo planirao da kupim dok ne padne na 999 din.
To Amerika radi, mi nemamo para za Burek, a kamo li za igre
radi bome i Srbija, samo svrati u trzni centar Usce pa da vidis kako svi grabe igre iz gaming radnji
SC2 planiram da kupim, hocu da igram multiplayer, hocu da radim u editoru (da bi testirao mape moras da budes povezan na Battlenet), ako me ovo bude drzalo ko Warcraft 3 (sedam godina) onda necu zaliti ni dinar. Da je skupo, preskupo je i da nemam kakav-takav posao ne bih ni u ludilo planirao da kupim dok ne padne na 999 din.
Torrent is my life SC2 kosta 6,000 razmisli jos jednom
Igrao dosta dugo piratsku verziju,sada sam odlucio da se malo oprobam online,taman dok ne stgne TDU2(izgleda da ce biti malog odlaganja,izaci ce za ~6 meseci ).Sutra mi stize original,imate je u GameS,kosta 599 dinara sto je smesna cena za ovakvu igru( dve tepsije bureka i litar jogurta )
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 00:16:34 od wolf 87 »
neke igre su stvarno vredne para.mislim,ne bas po onoj ceni po kojoj kostaju cim izadju,ali po onoj na koju spadnu posle odredjenog vremena. za mnoge stare igre bih dao 700 dinara koliko sada kostaju.jer su kvalitetne i jer su mi drage,a takvih vise gotovo da nema. jedini put kada sam kupio original,bio je 2005.,kada sam za jedan dan skupio 3200 dinara(ali,ne u smislu da sam uzeo iz postojeceg steka,nego sa strane nabavio) i kupio Act of War,posle cega sam ispizdeo kad sam video da dobri stari GF 440 MX koji sam imao(kakva legenda od graficke,sad mi zao sto je nisam sacuvao... ) nema Pixel Shadering koji je potreban za igranje igre. no,srecom,potrefilo se da za par nedelja dolaze rodjaci iz Amerike,pa su mi oni onda doneli 4600 Ti(jos jedna legenda... ovde je bila luksuz i godinama kasnije) i na kraju se isplatilo,jer sam zaista uzivao u igri.i evo,jos je cuvam ovde i odigram s vremena na vreme. inace,ovde je igra prosla nezapazeno,zbog tuposti gaming populacije (ono na foru "cim komsa Mita nije igrao,znaci da nije nesto " ),ali je zaista bila legendarno napravljena.
doduse,sada,za danasnje igre,nikako ne bih dao 3200 dinara(u stvari,po danasnjoj vrednosti novca bi verovatno bila bar 4000,jer je tad kurs bio upola manji),ali bih dao 700-1000 dinara za odredjene stare legende u originalu,iako ih vec imam u onoj drugoj ediciji. za Gothic 2 bih dao i 3 soma kad ne bih imao drugu mogucnost,tj-cenu po kojoj cu da kupim original.zasto? prost razlog-kvalitet i dusa igre.jednostavno,obozavam tu igru,a znam da danas gotovo da nema igre koja moze da ostavi toliki utisak na mene.nek ima najnapredniju grafiku,neka buda bude radjena godinama,nek ima ove,one mogucnosti...ako nema dusu,i ako nema taj neki kvalitet u sebi,dzaba joj sve ostalo. ima jos dosta igara koje bih kupio po danasnjim cenama za stare originale,ali,naravno,verovatno cu na kraju uzeti svega dve-tri,odnosno platiti maksimum 1500,jer imam i prece stvari koje mi trebaju i koje iziskuju pare.ali poenta je da postoje igre koje vrede svaku paru koliko im pise na etiketi.
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 01:38:41 od hkj »