Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Jul 2026, 05:03:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 718
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta igrate u zadnje vreme?  (Pročitano 1092711 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Alcatel One Touch
Dati kintu za igrice?!?! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
Ma uredu je to.  Smile Samo neke igre, koje su bas dobre treba kupiti. Cisto zbog respekta prema autorima.
slazem se.za neke bih stvarno dao pare,ali za vecinu,pogotovu danasnjih,ni u ludilu.

Za sims i poslednji dinar bih dao! I jos za poneku igricu na primer, Grand Theft Auto ili PoP... i za Raymana (sa zecevima) xD
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10596
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To Amerika radi, mi nemamo para za Burek, a kamo li za igre  Smile
radi bome i Srbija, samo svrati u trzni centar Usce pa da vidis kako svi grabe igre iz gaming radnji

SC2 planiram da kupim, hocu da igram multiplayer, hocu da radim u editoru (da bi testirao mape moras da budes povezan na Battlenet), ako me ovo bude drzalo ko Warcraft 3 (sedam godina) onda necu zaliti ni dinar. Da je skupo, preskupo je i da nemam kakav-takav posao ne bih ni u ludilo planirao da kupim dok ne padne na 999 din.
IP sačuvana
social share
And from that day forward, anytime a bunch of animals are together in one place it's called a ZOO...  Unless it's a farm!

Le gâteau est un mensonge
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
To Amerika radi, mi nemamo para za Burek, a kamo li za igre  Smile
radi bome i Srbija, samo svrati u trzni centar Usce pa da vidis kako svi grabe igre iz gaming radnji

SC2 planiram da kupim, hocu da igram multiplayer, hocu da radim u editoru (da bi testirao mape moras da budes povezan na Battlenet), ako me ovo bude drzalo ko Warcraft 3 (sedam godina) onda necu zaliti ni dinar. Da je skupo, preskupo je i da nemam kakav-takav posao ne bih ni u ludilo planirao da kupim dok ne padne na 999 din.

Torrent is my life

SC2 kosta 6,000 razmisli jos jednom  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7298
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
mob
Nokia 
Great Battles of WWII - Stalingrad
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson K610i
Citat
SC2 kosta 6,000 razmisli jos jednom

Ako je igra zaista po svim kriterijumima do jaja, onda vredi toliko.  Smile

lično mišljenje: SC2 ne vredi toliko... možda 2.000 din. Smile

@t

I dalje Deus Ex... pomalo i Freelancer  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7967
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
mob
Apple iPhone 4
Mafia Wars, Frontierville, World at war i sad pokusavam da se snadjem na e-republic.  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 376
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0

Igrao dosta dugo piratsku verziju,sada sam odlucio da se malo oprobam online,taman dok ne stgne TDU2(izgleda da ce biti malog odlaganja,izaci ce za ~6 meseci Smile).Sutra mi stize original,imate je u GameS,kosta 599 dinara sto je smesna cena za ovakvu igru( dve tepsije bureka i litar jogurta Smile)
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 00:16:34 od wolf 87 »
IP sačuvana
social share
Edit by Lightsoft: Tekst obrisan, prelazi dozvoljenu velicinu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 52034
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24
Ja preko 1000 dinara nista ne uzimam. Smile Bolje igrati pirat dok ovi ne spuste malo cijenu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
neke igre su stvarno vredne para.mislim,ne bas po onoj ceni po kojoj kostaju cim izadju,ali po onoj na koju spadnu posle odredjenog vremena.
za mnoge stare igre bih dao 700 dinara koliko sada kostaju.jer su kvalitetne i jer su mi drage,a takvih vise gotovo da nema.
jedini put kada sam kupio original,bio je 2005.,kada sam za jedan dan skupio 3200 dinara(ali,ne u smislu da sam uzeo iz postojeceg steka,nego sa strane nabavio) i kupio Act of War,posle cega sam ispizdeo kad sam video da dobri stari GF 440 MX koji sam imao(kakva legenda od graficke,sad mi zao sto je nisam sacuvao...  Smile Smile ) nema Pixel Shadering koji je potreban za igranje igre.  Smile no,srecom,potrefilo se da za par nedelja dolaze rodjaci iz Amerike,pa su mi oni onda doneli 4600 Ti(jos jedna legenda...  Smile ovde je bila luksuz i godinama kasnije) i na kraju se isplatilo,jer sam zaista uzivao u igri.i evo,jos je cuvam ovde i odigram s vremena na vreme.
inace,ovde je igra prosla nezapazeno,zbog tuposti gaming populacije (ono na foru "cim komsa Mita nije igrao,znaci da nije nesto    "  Smile ),ali je zaista bila legendarno napravljena.

doduse,sada,za danasnje igre,nikako ne bih dao 3200 dinara(u stvari,po danasnjoj vrednosti novca bi verovatno bila bar 4000,jer je tad kurs bio upola manji),ali bih dao 700-1000 dinara za odredjene stare legende u originalu,iako ih vec imam u onoj drugoj ediciji.  Smile
za Gothic 2 bih dao i 3 soma kad ne bih imao drugu mogucnost,tj-cenu po kojoj cu da kupim original.zasto? prost razlog-kvalitet i dusa igre.jednostavno,obozavam tu igru,a znam da danas gotovo da nema igre koja moze da ostavi toliki utisak na mene.nek ima najnapredniju grafiku,neka buda bude radjena godinama,nek ima ove,one mogucnosti...ako nema dusu,i ako nema taj neki kvalitet u sebi,dzaba joj sve ostalo.
ima jos dosta igara koje bih kupio po danasnjim cenama za stare originale,ali,naravno,verovatno cu na kraju uzeti svega dve-tri,odnosno platiti maksimum 1500,jer imam i prece stvari koje mi trebaju i koje iziskuju pare.ali poenta je da postoje igre koje vrede svaku paru koliko im pise na etiketi.  Smile
« Poslednja izmena: 20. Avg 2010, 01:38:41 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 384 385 387 388 ... 718
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Jul 2026, 05:03:33
nazadnapred
Prebaci se na:  
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.