samo Left 4 Dead 2, ne nalazim nista drugo interesantno..
Sta solo ili co-op s drugovima?
co-op naravno, versus i pooonekad scavenge, mada to nismo igrali ko zna koliko dugo..
E kako to funkcionise. Jel online od kuce ili LAN u igraonici... i jel se save-ovi pothranjuju na kompjuteru ili na internetu?
Odnosno jel ima kampanja. Sta su ti versus i scavenge...
Zanima me igra bas, a do sad sam igrao samo Counter..
u bre.. ne mogu to kratko da objasnim ako krenem da kucam ispisacu gomiletinu texta, mislim, ja mogu, jedino ako si ti voljan da citas isti mada mozes i jednostavno da sve iscitas ovde ako znas engleski
Ne moras da imas Left 4 Dead 1 da bi igrao drugi deo, igre su odvojene a i trenutno skoro niko i neigra keca tako da se tesko nalazi drustvo za igranje.
Igra nema sejvove, ne postoji nacin da sacuvas igru koju si zapoceo i da je zavrsis kasnije, tako nesto nije uopste moguce niti je planirano od strane izdavaca. Ono sto ti se cuva je tvoja statistika i achivmenti koje si zaradio online igranjem. Njih cuva steam cloud (ne znam da li se cuvaju na racunaru) i pomocu njega mozes da igras igru na bilokom racunaru koji ima steam ako se ulogujes na svoj account (naravno, igru prethodno moras da skines sa steama i kad je jednom kupis, mozes da je skidas koliko puta hoces). Igru mozes da igras i od kuce i u igraonici (igraonice imaju svoje steam accounte i igre tako da tebi u tom slucaju jedan nije potreban). Da bi je igrao kuci moras da imas Valveovu platformu za igranje koja se zove Steam i koja je dzabe. Igra ti na Steamu kosta 22.50 evra, ne znam koliko je retail pakovanje, to moras da se raspitas po radnjama. Za svaki oblik piratskog igranja moras da se obratis nekom drugom posto u pogledu ove igre, to ne praktikujem.