hmm... Meni se isplatilo pre 3 godine, kada je GW bio pun, svuda se likovi zajebavali, stalno se nešto dešavalo, skoro uvek si mogao da nađeš nekoga da radiš misije, ili čisto PvE/PvP... ma milina.
Sada, dosta posle izlaska poslednje ekspanzije Eye of the North (mislim da je bilo pre godinu i po), prestali su da stavljaju ekstra sadržaj u igru i igrači su se smorili i otišli. Heroji uglavnom uspešno zamenjuju žive igrače (prokletsvo iz Nightfall-a ), mada za komplikovanije zadatke, ipak je neophodna "ljudska družina"
A i uskoro će doći Guild Wars 2... Tako da je stvarno dobro pitanje "da li se isplati?"
Edit:
Citat
od kad su henchmeni dobili bolji AI.
Ja uopšte nisam primetio neku razliku
Edit2:
Inače, u igri sam video da ju je neko nazvao "Great single player game with MMO elements "
« Poslednja izmena: 09. Jun 2010, 17:40:48 od Utopia »
Mism da nema poente kupovati GW keca sada, kad je dvojka na pragu, s obzirom da je kec prilicno na izdisaju. 99,9% ljudi u GW sada ima da napusti servere zbog dvojke.
Dakle, pandan temama Sta slusate u trenutku dok ovo citate i sl. Napomena, samo ono sto igrate u zadnje vreme, to jest cime se najvise zanimate znam da neki od vas imaju hardove od po 300 gb pa drze citavu malu softversku idustriju na njima ...