Da li je stvarno toliko dobra razmisljam sve dal da skinem,i reko necu... a nikad nisam igrao ni sam&max ni onaj monkey island
Ја ам играо sam&max који је изашао кад и Crysis, и схватио да не волим такве игре. Зец и пас не могу изабрати досадније реплике... Гејмплеј је потпуно потезни... атмосфера апсолутно мртва...
« Poslednja izmena: 26. Maj 2010, 23:55:36 od Magic Master »
@Magic: Si ikad igrao Shining Force na segi? Potezni JRPG.
Pogresno ste me shvatili. Ja obozavam potezni gameplay. Ali samo kada je on u interkaciji sa dobrom pricom ili atmosferom. Sam po sebi postaje dosadan.
Shining Force serijal sam igrao na MD2. Shining Force sam presao jedanput, a Sining Force II dva puta. Shining Force CD sam takodje igrao... Igra mi je u TOP5 najboljih MD franšiza.
Potezni gameplay moze biti i prednost i mana. Sve zavisi u kakvu je igru ukomponovan. Definitvno mislim da ne lezi Sam&Max-u jer ubija i onako slabu atmosferu.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 00:39:36 od Magic Master »
Nedavno završih prve dve epizode. Treća izlazi sledećeg meseca. Sjajno, kao i uvek. Nije kao druga sezona koja je bila definitivno najduhovitija i najinteresantnija ali održali su nivo zanimljivih dijaloga i prosto me mami da sve istražim i probam. Anarhični, hiperaktivni i neodoljivi zeka u kombinaciji sa ciničnim, sarkastičnim i pomalo usporenim kerom još uvek mogu do suza da me nasmeju sa svojim bizarnim i često iracionalnim situacijama, stavovima i moralnim dilemama koje kod njh kao da ne postoje. Njih dvojica su kao kokain i heroin. Jedina zamerka mi je što se još uvek drže prethodnih karaktera i što nema puno novih likova ali sa druge strane izuzetno mi je zanimljivo koliko mogu kreativno da raščlane postojeće i pritom da ne dosade.
Bravo za Telltale Games. I radujem se što će biti još ovakvih igrica i što još uvek ima sjajnih ponuda za ljubitelje ovog žanra i ljudi koji vole da razmišljaju i pritom lepo da se zabave.
9/10.
« Poslednja izmena: 28. Maj 2010, 02:52:38 od WhiteGoa »
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...