Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:51:42
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 323 324 326 327 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta igrate u zadnje vreme?  (Pročitano 990154 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Citat
(bas zato sto je od pre par godina,kada su se jos pravile IGRE,a ne propagandna sranja,ili kojekakve poludovrsene sklopocije...).
Da se covek naopacke prekrsti.

Inace...

Freelancer je dosta zabavan dok prelazis kampanju, pogotovo ako to radis online sa ortacima (mada sanse da nadjes nekog zainteresovanog sada je tesko), ali kad nju predjes, igra drasticno gubi igrivost, jer tada postoje 3-4 razlicite misije koje iznova i iznova ponavljaju.

Svemir je ogroman (mada su planete veoma mala u poredjenju sa vasim brodom) i ima dosta tajni (planeta robota, planeta majmuna, ostaci prastarih brodova...), tako da ako ti je zanimljivo da istrazujes onda se neces razocarati. Jos jedna zanimacija jeste trgovina, ali to je manje vise samo put od tacke A do tacke B pa do tacke C, pa nazad do A... sto je neverovatno dosadno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

Citat
(bas zato sto je od pre par godina,kada su se jos pravile IGRE,a ne propagandna sranja,ili kojekakve poludovrsene sklopocije...).
Da se covek naopacke prekrsti.
ocigledno nemas argumenata,pa ti lakse da lupis glupost.
ako se ne slazes sa necim,lepo reci i obrazlozi zasto,nemoj da samras sa kojekakvim zenackim forama.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 10:46:43 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson K610i
Citat
Freelancer je dosta zabavan dok prelazis kampanju, pogotovo ako to radis online sa ortacima (mada sanse da nadjes nekog zainteresovanog sada je tesko), ali kad nju predjes, igra drasticno gubi igrivost, jer tada postoje 3-4 razlicite misije koje iznova i iznova ponavljaju.

Svemir je ogroman (mada su planete veoma mala u poredjenju sa vasim brodom) i ima dosta tajni (planeta robota, planeta majmuna, ostaci prastarih brodova...), tako da ako ti je zanimljivo da istrazujes onda se neces razocarati. Jos jedna zanimacija jeste trgovina, ali to je manje vise samo put od tacke A do tacke B pa do tacke C, pa nazad do A... sto je neverovatno dosadno.

Misije se istina iznova ponavljaju i smaraju sa vremena na vreme, ali kod online igranja protiv drugih ljudi one služe isključivo za sakupljanje para i za poboljšanje reputacije (potrebno za neke servere). Na online igranje srž igre je protiv drugih ljudi, a one su drastično drugačije nego napucavanje NPC-a

Trgovina jeste dosadna, ali ne zaobilazni element za štekanje što veće love Smiley . Ali može da bude zanimljivo ako imaš pirate koji te jure.  Smile

Ima još da pričam, ali za 3 sata mi počinje kolokvijum, pa ću se dodatno raspisati kasnije.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 916
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
Ajde mi malo opisi taj freelancer,jel to na fazon space rangers 2?
igra od pre par godina,ali zaista fantasticno uradjena(bas zato sto je od pre par godina,kada su se jos pravile IGRE,a ne propagandna sranja,ili kojekakve poludovrsene sklopocije...).
ti si kao neki svemirski prevoznik,trgovac,imas svoj brod,i svoju posadu,i mozes da ides gde god zelis i da radis sta god zelis.potpuna sloboda kretanja i delanja,kao pravi RPG.takodje,ima i gomila modova i dodataka.
igrao sam je svega par minuta,ali,dovoljno znam da ti kazem da se neces pokajati ako je probas i da je zaista fantasticna igra,koju i dan danas igra gomila ljudi.  Smile
Skidam je,znaci jeste kao space rangers.Hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mnogo je dobar Freelancer, presao sam ga sigurno jedno 7-8 puta i NIKAD mi nije bilo dosadno.Jedino sto te kampanja tera da igras sa jednom stranom i nemas drugog izbora zbog price, ali kada je predjes tek tada pocinje prava igra.Onda mozes da menjas strane kako valja, da trazis izgubljene svetove, da kupujes najbolje brodove i na njih ugradjujes najbolja oruzja(ukljucujuci i alienska koja trose 0 energije za upotrebu!!!), da trgujes(iako dosadnjikav mozda i najbolji deo gde obrces odredjene rute kako bi zaradio pare i nivoe za kupovinu boljih stvari(npr moja omiljena je Planet Manhattan-Mactan base gde prevozis iz Manhatba farmaceuticals a iz mactana cardamine koji je ilegalan i kosta kada se proda mnooogo, pa jos ako imas Freighter sa velikim kargo spejsom...))itd.
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 739
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Samsung C3050
uf istina je ovaj prvi post, imam oko 40 igri instalirani na pc-u i jos stalno stizu nove.
hm pa ovako igram:operatino flashpoint:dragon rising, empire earth 2, war front:turning point,  city life(neka simulacija gradnje gradova), fallout 3(mothership zeta), red faction guerrilla a za mp igram battlefiled 2
a posto imam i citavu kolekciju call of duty-a (1,uo,2,mw,waw,wm2)  i company of heroes-a ako me uhvati nostalgija imam i to.
ps. istovremeno skidam strategiju order of war
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 20:02:53 od JohnnY_PD »
IP sačuvana
social share
Gamer 4life

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 9062
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
NFS U2 ponovo ali sad sa novim kolima hdr obradom svetla ......moze cak i na net pikam sa portugalcima trke(portugalski server)..
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 20:06:33 od misewic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
uf istina je ovaj prvi post, imam oko 40 igri instalirani na pc-u i jos stalno stizu nove.
that's the spirit,sonny! 
ne,ozbiljno.  Smile Smile Smile
Citat
fallout 3(mothership zeta), red faction guerrilla a za mp igram battlefiled 2
tooo,batoo!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49880
Zastava Босна
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy S24
Streets of Rage 1&2 (Gema Gear & Master System verzije)
Blades of Avernum (Morrow's Isle)
Unreal Tournament (CTF)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
SonyEricsson K610i
Dobio novi računar... i dalje sranje za današnje standarde, ali mnogo bolji nego prošli.

Trenutno samo igram Age of Mythology, pa kad pozavršim sve kolokvijume i ispite, pikaću više igara.  Smile
« Poslednja izmena: 19. Jan 2010, 00:10:30 od Utopia »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 323 324 326 327 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 23:51:42
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.768 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.