(bas zato sto je od pre par godina,kada su se jos pravile IGRE,a ne propagandna sranja,ili kojekakve poludovrsene sklopocije...).
Da se covek naopacke prekrsti.
Inace...
Freelancer je dosta zabavan dok prelazis kampanju, pogotovo ako to radis online sa ortacima (mada sanse da nadjes nekog zainteresovanog sada je tesko), ali kad nju predjes, igra drasticno gubi igrivost, jer tada postoje 3-4 razlicite misije koje iznova i iznova ponavljaju.
Svemir je ogroman (mada su planete veoma mala u poredjenju sa vasim brodom) i ima dosta tajni (planeta robota, planeta majmuna, ostaci prastarih brodova...), tako da ako ti je zanimljivo da istrazujes onda se neces razocarati. Jos jedna zanimacija jeste trgovina, ali to je manje vise samo put od tacke A do tacke B pa do tacke C, pa nazad do A... sto je neverovatno dosadno.
(bas zato sto je od pre par godina,kada su se jos pravile IGRE,a ne propagandna sranja,ili kojekakve poludovrsene sklopocije...).
Da se covek naopacke prekrsti.
ocigledno nemas argumenata,pa ti lakse da lupis glupost. ako se ne slazes sa necim,lepo reci i obrazlozi zasto,nemoj da samras sa kojekakvim zenackim forama.
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 10:46:43 od hkj »
Freelancer je dosta zabavan dok prelazis kampanju, pogotovo ako to radis online sa ortacima (mada sanse da nadjes nekog zainteresovanog sada je tesko), ali kad nju predjes, igra drasticno gubi igrivost, jer tada postoje 3-4 razlicite misije koje iznova i iznova ponavljaju.
Svemir je ogroman (mada su planete veoma mala u poredjenju sa vasim brodom) i ima dosta tajni (planeta robota, planeta majmuna, ostaci prastarih brodova...), tako da ako ti je zanimljivo da istrazujes onda se neces razocarati. Jos jedna zanimacija jeste trgovina, ali to je manje vise samo put od tacke A do tacke B pa do tacke C, pa nazad do A... sto je neverovatno dosadno.
Misije se istina iznova ponavljaju i smaraju sa vremena na vreme, ali kod online igranja protiv drugih ljudi one služe isključivo za sakupljanje para i za poboljšanje reputacije (potrebno za neke servere). Na online igranje srž igre je protiv drugih ljudi, a one su drastično drugačije nego napucavanje NPC-a
Trgovina jeste dosadna, ali ne zaobilazni element za štekanje što veće love . Ali može da bude zanimljivo ako imaš pirate koji te jure.
Ima još da pričam, ali za 3 sata mi počinje kolokvijum, pa ću se dodatno raspisati kasnije.
Ajde mi malo opisi taj freelancer,jel to na fazon space rangers 2?
igra od pre par godina,ali zaista fantasticno uradjena(bas zato sto je od pre par godina,kada su se jos pravile IGRE,a ne propagandna sranja,ili kojekakve poludovrsene sklopocije...). ti si kao neki svemirski prevoznik,trgovac,imas svoj brod,i svoju posadu,i mozes da ides gde god zelis i da radis sta god zelis.potpuna sloboda kretanja i delanja,kao pravi RPG.takodje,ima i gomila modova i dodataka. igrao sam je svega par minuta,ali,dovoljno znam da ti kazem da se neces pokajati ako je probas i da je zaista fantasticna igra,koju i dan danas igra gomila ljudi.
Mnogo je dobar Freelancer, presao sam ga sigurno jedno 7-8 puta i NIKAD mi nije bilo dosadno.Jedino sto te kampanja tera da igras sa jednom stranom i nemas drugog izbora zbog price, ali kada je predjes tek tada pocinje prava igra.Onda mozes da menjas strane kako valja, da trazis izgubljene svetove, da kupujes najbolje brodove i na njih ugradjujes najbolja oruzja(ukljucujuci i alienska koja trose 0 energije za upotrebu!!!), da trgujes(iako dosadnjikav mozda i najbolji deo gde obrces odredjene rute kako bi zaradio pare i nivoe za kupovinu boljih stvari(npr moja omiljena je Planet Manhattan-Mactan base gde prevozis iz Manhatba farmaceuticals a iz mactana cardamine koji je ilegalan i kosta kada se proda mnooogo, pa jos ako imas Freighter sa velikim kargo spejsom...))itd.
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
uf istina je ovaj prvi post, imam oko 40 igri instalirani na pc-u i jos stalno stizu nove. hm pa ovako igram:operatino flashpoint:dragon rising, empire earth 2, war front:turning point, city life(neka simulacija gradnje gradova), fallout 3(mothership zeta), red faction guerrilla a za mp igram battlefiled 2 a posto imam i citavu kolekciju call of duty-a (1,uo,2,mw,waw,wm2) i company of heroes-a ako me uhvati nostalgija imam i to. ps. istovremeno skidam strategiju order of war
« Poslednja izmena: 18. Jan 2010, 20:02:53 od JohnnY_PD »