Ništa mu ne fali, već upravo suprotno... Sam po sebi je višak. Već imam dosta nepotrebnog smeća na kompu kojih treba da se oslobodim, pa mi još i Deamon fali... Neka fala.
kak'a je igra? jel opet samo nadrkana graafika a gameplay uzasan...prosla 2 NFS-a sam lado deinstalirao posle nekoliko trka...jel moze da se poredi sa Gridom posto samo to pikam u poslednje vreme??
The true terrorists of our world do not meet at the docks at midnight, or scream "Allahu Akbar" before some violent action. The true terrorists of our world wear 5000 dollar suits and work in the highest positions of finance, government and business.
kak'a je igra? jel opet samo nadrkana graafika a gameplay uzasan...prosla 2 NFS-a sam lado deinstalirao posle nekoliko trka...jel moze da se poredi sa Gridom posto samo to pikam u poslednje vreme??
mnogi review-ovi kazu da je bolji od Grida. U svakom slucaju ako ti se dopada Grid dopasce ti se i ovo.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 14:17:56 od zare88 »
Pa to što je tvoja igra takva da može da se instalira samo uz daemon tools, ne mora da znači da je svaka takva.
ukratko: baba i deda
ja ti rekoh vec da i oni koriste deamon tools. a,dobro,moze se naci verovatno negde na ovoj zemaljskoj kugli i bez Deamona.mozda na nekim od onih kopija sto im se crack sastoji iz operacija "prebaci ovo ovde,preimenuj ono,pa izvuci magistralu,pa dodaj tekst,pa promeni sintaksu,pa se onda moli bogu da si sve odradio kako treba...".i tako... mada,postoji jos jedna opcija-zove se original,i kosta 2000 dinara. pa ti vidi sta ti se (naj)vise svidja.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 17:18:29 od hkj »