Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:54:21
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Sta igrate u zadnje vreme?  (Pročitano 986001 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
 Ja izgleda da sam razvio hiperkinetički poremećaj, jer ne mogu da se skoncentrišem ni na jednu igru do kraja, bez obzira koliko mi se sviđala. Trenutno igram 4 igre, a krenuo sam i petu.

Krenuo sam da igram Mass Effect.

Ovako, priča je solidna, unverzum ima veoma razvijenu dubinu, čak je možda previše dubok za single player igru, neke Sci-Fi serije nisu toliko detaljne. Neprijatelji se ponekad zaleću vama u facu, čak i ako imaju vatreno oružije, a vaši saveznici vam trče ispred nišana. Levelovanje i statstika je veoma jednostvna, ali to ne mora da bude loše, zavisi od ukusa. Ja više volim komplikovanije sisteme kao D&D ili SPECIAL gde je level kao praznik.

Takođe delovi sa vožnjom su jako trapavi, na neki svoj retardiran način. Upravljanje vozilom po bilo čemu osim po ravnom terenu (koga nema mnogo) je noćna mora, dok vozilo može da se penje uzbrdo i 90 stepeni.

Igru bih preporučgio svakom kome se svideo Knights of the Old Republic, jer su igre prilično slične (obe je pravio Bioware). Vodite tri lika u isto vreme (ali ovde ne možete da direktno kontrolišete vaše saborce, samo glavnog lika), sami jurite po galksiji, birate gde će te sleteti, možete trčkarati po svom brodu izmedju misija gde će vam svaki saborac prepričavati životnu priču...

« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 00:15:59 od CvijaFaQ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Adapt or die!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 5620
Zastava Beograd, Voždovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson K610i
Danas sam prešao Alien vs Predator 2... samo zbog Alien-a se mnogo više uzdiže od ostalih igara koje sam igrao  Smile

Ovako igram Rome: Total War, Counter-Strike, Postal 2, Stronghold Crusader.  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Alcatel One Touch Idol X
NFS : Shift  Smile (али воланом  Smile)
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
NFS : Shift  Smile (али воланом  Smile)
ja se drzim dobrog starog Most Wanteda.ove novije posle njega ne mogu ocima da vidim.
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 00:37:50 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 1800

Krenuo sam da igram Mass Effect....
...
 Igru bih preporučgio svakom kome se svideo Knights of the Old Republic, jer su igre prilično slične (obe je pravio Bioware). Vodite tri lika u isto vreme (ali ovde ne možete da direktno kontrolišete vaše saborce, samo glavnog lika), sami jurite po galksiji, birate gde će te sleteti, možete trčkarati po svom brodu izmedju misija gde će vam svaki saborac prepričavati životnu priču...

dakle, da instaliram kolko sutra  Smile Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49790
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Samsung Galaxy S24
Streets of Rage XXX - стандардно га играм сваког дана.

Mario Forevеr 4.4 - Играо сам га свакодневно док нисам прешао "лост левелс" кампању. Играћу га још мало. Остале су углавном теже кампање које ми нису превише интересантне.

Painkiller: Heaven's Got a Hitman 1.64 - Играо сам га док се нису појавили технички проблеми. Тада је наступила пауза све док нисам скапирао да немам најновију верзију игре, већ 1.5. Сада сам напокон наставио да кидам демоне. Убио сам Алистора, и сад гањам Луцифера.  Smile

Avernum 2 - Радо бих играо ову игру, само када бих елимнисао неке проблеме које ми је накачила Виндовс Седмица. Иначе имам снимљену позицију на лаптопу и једва чекам да наставим РПГ, у граду "Dharmon"

Иначе, све сам ове игре прешао бар два пута...  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 01:29:58 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
cudno,ja mislio ti ne volis Deamon tools?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3

Neke stvari mogu da budu veoma konfuzne u početku igre, morao sam pažljivo da čitam .pdf upustvo. Ako te išta zanima u vezi igre, slobodno pitaj na pm.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 1800
cudno,ja mislio ti ne volis Deamon tools?  Smile

Smile Pa to što je tvoja igra takva da može da se instalira samo uz daemon tools, ne mora da znači da je svaka takva.

ukratko: baba i deda  Smile

Citat
Neke stvari mogu da budu veoma konfuzne u početku igre, morao sam pažljivo da čitam .pdf upustvo. Ako te išta zanima u vezi igre, slobodno pitaj na pm.

ok, hvala  Smile
« Poslednja izmena: 22. Sep 2009, 13:11:32 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6179
Zastava
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
Šta fali Daemonu? Ako ga baš ne voliš iz negok razloga, dobra alternativa je Alcohol 110%
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 299 300 302 303 ... 716
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Avg 2025, 19:54:21
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.