Gothic 3... E ljudi smorio sam se ko zmaj,aj recite neki predobar rpg,a da nije gothic,mass effect,fallout,oblivion,kotor...I da nije borbeni sistem kao u kotoru,nego vishe kao oblivion il tako neshto...Hvala unapred
Morrowind? Daggerspawn je valjda prvi koji je uveo taj sistem borbe i eksipirijenca. Ako ti ne smeta zastarela grafika, Dagerspawn ima mapu koja je bukvalno kao tri Velike Britanije. Takodje mozes da radis sta god oces
« Poslednja izmena: 12. Jul 2009, 22:49:44 od CvijaFaQ »
Igrao sam Morrowind jedno 6 puta.Jedan od najboljih rpgova,igrao sam ga i sa modovima i bez njih... Verovatno si mislio na tes 2:Daggerfall,probao sam i to ali me svaki cas izbacuje iz igre i grafika je katastrofa(npr.video sam vatru i ja dodjem do nje a ona izgleda kao karton obojen samo sa jedne strane koji se okrece zajedno samnom tako da ne mogu da vidim da sa druge strane kartona nema nicega ),znam da je igra mnogo stara,al radije bih igrao neshto novije,npr od 2002 pa novije.Ako neko zna josh neki dobar rpg,da je iz prvog ili treceg lica,i da ima real time combat,tj da se ne pauzira i daje naredba kao u kotoru,i da nije kao u wowu da morash da pritisnesh na lika koga hocesh da koljesh,nego da kad pritisnesh dugme on mlatne pa ako udari nekoga udari .
Nije bas sta si trazio, ali svima iz sveg srca preporucujem 2 RPG-a, Fallout 2 (obavezno sa patchom, moze i kec i on je odlican) i Vampires the Masquerade: Bloodlines, borba je malo aljkava, ali su i prica i atmosfera vrh. Experience i stat sistem nije los.
Trenutno je u opticaju Icewind Dale 1 ... U dvojci su dosta toga popravili i uveli gomilu novotarija ali priča ispunjava očekivanja i donekle popunjava te propuste. Ko da čitaš knjigu. Dosadašnja ocena 9.5 / 10
Posle toga planiram Planetscape: Torment i Baldurs Gate i s' time sam završio ce Forgotten Realms serijal ... Možda napišem i knjigu kao review
edit:
Naravno muzika i efekti su fantastični... Inon Zur je radio soundtrack za IWD2 a Jeremy Soule za IWD1. Takođe mi se dopada i gluma likova odnosno uverljivost glasova NPC-eva.
I još nešto što je krasilo IWD2 (a čemu se i sada nadam) je dužina... Ja sam ga prelazio 5-6 meseci... Naravno, igrajući do 2 sata dnevno, ali sam bukvalno morao da zavirim u svaki ćošak i da rešim sve sporedne quest-ove.
« Poslednja izmena: 13. Jul 2009, 15:51:34 od qcko »
Hvala na predlozima,fallout 2 cu verovatno da probam,a vampire the masquerade sam gledao kako moj buraz prelazi 6 puta tako da mi je glupo sad da ga igram kad ga znam napamet.Treba mi neka igra koja uvodi dosta novih stvari koje dosada nisu vidjene,i koja se ne zasniva samo na makljazi nego i na razmishljanju,jer su me skoro sve igre smorile,a igrao sam ih bash dosta...Nishta me ne drzi duze od par dana,a nekada sam umeo da igram igre i mesecima...Instalirao call of juarez 2,igrao ga 15 minuta i smorio me.Igra je dobra al jednostavno mi se ne igraju pucacine uopshte...Gothic 3 me drzao par dana,i kad sam video da su svi kvestovi na istu foru(donesi toliko tih predmeta,ubi toliko tih neprijatelja...) smorio sam se,a bash sam ocekivao vishe od gothica 3...