I ja se zaludeh, mada kazu da je 2 bolja, da je ludilo sto se tice priche i atmosfere i mogucnosti koje ti igra pruza...Graficki je perverzno odradjena, milina ti da gledas - u fazonu Obliviona, ali linearna je poprilicno..Mnoge stvari se ponavljaju, nije toliko nepredvidiva, questovi su pomalo i monotoni..Vise je nasminkana nego sto poklonili paznju samoj prici i zapletu - kojeg nema, realno.
Prica me je jako uvukla u igru i ako je gameplay "meh".
Dobra je, i mene je bila uvukla bas. Citala sam malo i prelistavala knjige za VTM sistem igranja, pricha je ludilo - Ima gomilu materijala za neverovatnu RPG igricu, i za jos bolji roleplay - da se neko samo vishe potrudi mogli bi da naprave 20x bolju i zanimljiviju sa jos boljom atmosferom, oni su bukvalno uzeli neke osnove iz tog sistema, zagrebali su povrsinu i od toga napravili igricu,,
« Poslednja izmena: 05. Jul 2009, 17:53:41 od osma_putnica »
Pa ako možeš da svariš prastaru grafiku onda toplo preporučujem legende kao što su Fallout 2, Planetscape: Torment i naravno Icewind Dale 2 (i dalje najbolja igra koju sam ikad igrao... mada nisam odigrao prvi deo)