O.F.P.modove grupisane u tzv. "Liberation 1941-1945."(ruski Flashpoint sajt sadrži mnogo više misija i kampanja no što se može naći po EU-sajtovima) , a spremam se da isti isprobam i u "A.R.M.A" -pakovanju ! Inače,tek što dovrših "Time-Shift" (uživao do daske !!!) .
« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 04:01:31 od Torivoje »
Flashpoint je ubedljivo jedna od najboljih igara koje sam igrao kao mali. Za to vreme је stvarno bila vrhunska a boga mi i danas je dobra s obzirom da se teško nalaze dobre ratne simulacije na zemlji.
nekad sam jedva poceo oblivio jer mi je bila slaba makina a i nisam ga bas shavatao sad ga igram na full a nisam znao da je ovako dobra...moracu da raspalim jos neki RPG
Flashpoint je ubedljivo jedna od najboljih igara koje sam igrao kao mali. Za to vreme је stvarno bila vrhunska a boga mi i danas je dobra s obzirom da se teško nalaze dobre ratne simulacije na zemlji.
Ako i ti misliš tako,potraži tzv. "Project 85" i "Cold War Rearmed" i iznenadićeš se šta od stare igre može da napravi novi ARMA-endžin !
Ako i ti misliš tako,potraži tzv. "Project 85" i "Cold War Rearmed" i iznenadićeš se šta od stare igre može da napravi novi ARMA-endžin !
Ни ArmA 2 не изгледа лоше, иначе излази у јуну.
« Poslednja izmena: 05. Maj 2009, 16:01:04 od Ghost »