Flashpoint je ubedljivo jedna od najboljih igara koje sam igrao kao mali. Za to vreme је stvarno bila vrhunska a boga mi i danas je dobra s obzirom da se teško nalaze dobre ratne simulacije na zemlji.
Flashpoint je ubedljivo jedna od najboljih igara koje sam igrao kao mali. Za to vreme је stvarno bila vrhunska a boga mi i danas je dobra s obzirom da se teško nalaze dobre ratne simulacije na zemlji.
Iskreno, nadam se najboljem. Ali da bi propratio konkurenciju današnjih igara (koje su živo s****) mora da ima revolucionarnu grafiku i da ne bude toliko realistična jer današnja razmažena publika više voli da igra ima BUM grafiku nego da ima dobru priču, dobar AI itd. Krajnje žalosno po nas 'staroškolce'.
Iskreno, nadam se najboljem. Ali da bi propratio konkurenciju današnjih igara (koje su živo s****) mora da ima revolucionarnu grafiku i da ne bude toliko realistična jer današnja razmažena publika više voli da igra ima BUM grafiku nego da ima dobru priču, dobar AI itd. Krajnje žalosno po nas 'staroškolce'.
Codemasters neće odraditi posao kako valja,jer oni nisu pravili ni originalni Operation Flashpoint(igru je pravila Bohemia Interactive,koja je tvorac i igre A.R.M.A,a i nadolazeće A.R.M.A. II).Ovi tvoji Jenkiji su bili samo distributeri OFP-a u Americi,otkupili ,kasnije, pravo na korišćenje imena OFP i sada pokušavaju da prevare ljude da je njihova igra "nastavak" originala (dakle,nastavak je samo imenom,ali ne i ekipom koja je originalnu priču smislila i igru pravila...).
Živela Bohemia Interactive !!!
« Poslednja izmena: 16. Maj 2009, 13:03:19 od Torivoje »