Sinoc poceo igrati Jaws Unleashed onako iz dosade i igra mi se bas zesce svidela,jako dobra simulaciju i u ulozi ste velike bele morske ajkule,napadate kupace,ronioce,camce sa ribolovcima,vas napadju harpunima,napadaju vas i manje ajkule,skroz dobro odradjeno kad napadate,ima dosta razlicitih poteza i fora za napad,od neprimetnog kad dodjete ispod zrtve pa je uvucete u vodu i odete malo dalje da je rakomadate,pa onda napad na camce da bi pecarosi pali u vodu,ma sve je tako zanimljivo i dobro odradjeno da je igra za svaku pohvalu i preporuku.
Koliko zauzima igra? Yes da nesto ne volim krvolocne igre (filmove...) ali zvuci "zanimljivo" pa mozda ne bi bilo lose skinuti
Sinoc poceo igrati Jaws Unleashed onako iz dosade i igra mi se bas zesce svidela,jako dobra simulaciju i u ulozi ste velike bele morske ajkule,napadate kupace,ronioce,camce sa ribolovcima,vas napadju harpunima,napadaju vas i manje ajkule,skroz dobro odradjeno kad napadate,ima dosta razlicitih poteza i fora za napad,od neprimetnog kad dodjete ispod zrtve pa je uvucete u vodu i odete malo dalje da je rakomadate,pa onda napad na camce da bi pecarosi pali u vodu,ma sve je tako zanimljivo i dobro odradjeno da je igra za svaku pohvalu i preporuku.
Koliko zauzima igra? Yes da nesto ne volim krvolocne igre (filmove...) ali zvuci "zanimljivo" pa mozda ne bi bilo lose skinuti
Instalaciona verzija koju sam ja nabavio je teska 2,70GB A igra je skroz OK i stvarno je vredi igrati,nije neka da kazemo hororcina ali je blizu tog zanra.
dungeon runners igra izadata od strane NC Softa...koji stoji iza naslova kao sto su Guild Wars,Tabula Raza,City of vilans\heroes,Lineage 2... Vrlo duhovit i malo nepbican mmo..free to play,naravno postoji i membership koji je oko 4$..ali niste u obavezi da ga placate...Nije mnogo zahtevan i ne trazi da se po ceo dan sedi za racunarom lvl-uje i farmuje...Sve u svemu nije los RPG za ubijanje vremena.. Preporuka za PVE entuzijaste...mada ima i PVP-a...PVP jos nisam probao jer mi treba vremena da ojacam ..i nahvatam neke dobre item-e onda idem da cepam n00b-ove
« Poslednja izmena: 13. Jan 2008, 19:15:27 od orangeweed14 »
Evo igram TimeShift i uopste mi se ne svidja... Izgleda da Sierra nema vise ideja za nove igrice pa mesa stare: Half Life 2 (jer ga non stop ima neki lik na monitorima koji blebece nesto isto ko u HL-u) i F.E.A.R. (jer moze da se uspori vreme, u ovom slucaju u potpunosti da se ukoci).