Ja moram da preporucim i pozovem ljude da se ukljuce u igru pod nazivom "Shaiya"--MMOrpg,potpuno besplatna igra.Treba skinuti nesto preko 900 mb sa njihovog sajta,registrovati se i uzivati. Igra je nesto kao mladji brat WoW -a,samo sto je sve dzabe.Grafika,misije,ratovi rasa itd. Nije potrebna ne znam kakva konekcija,i najslabiji adsl vrsi posao.
Potreban mi je malo odmar od CoD4MP pa od sinoc krenuo da malo vise igram Unreal Tournament III,a malo manje CoD4 jer sam vec postao hronicno zavistan od igranja i moram malo smanjiti to igranje u Multiplayeru.
Potreban mi je malo odmar od CoD4MP pa od sinoc krenuo da malo vise igram Unreal Tournament III,a malo manje CoD4 jer sam vec postao hronicno zavistan od igranja i moram malo smanjiti to igranje u Multiplayeru.
ma samo opusteno sad je krenulo do groba cete pratiti
Sinoc poceo igrati Jaws Unleashed onako iz dosade i igra mi se bas zesce svidela,jako dobra simulaciju i u ulozi ste velike bele morske ajkule,napadate kupace,ronioce,camce sa ribolovcima,vas napadju harpunima,napadaju vas i manje ajkule,skroz dobro odradjeno kad napadate,ima dosta razlicitih poteza i fora za napad,od neprimetnog kad dodjete ispod zrtve pa je uvucete u vodu i odete malo dalje da je rakomadate,pa onda napad na camce da bi pecarosi pali u vodu,ma sve je tako zanimljivo i dobro odradjeno da je igra za svaku pohvalu i preporuku.