Malo odmaram od Crysisa i sad se izivljavam na novom fear-u
..zavrsio si crysis???
Ma jooook,daleko bilo,igram ga ali polako i skroz opusteno da bi mi sto duze potrajao i sto vise uzivao,kazu da kad se sklopi pakt sa korejancima tek je neka blizina sredine igre,jos nisam stigao do toga i nezuri mi se,dok resavam misije malo onako usput setam ostrvom istraziujem ga,ima dosta-dosta toga sta sve moze te naci usput,igra je fenomenalna ali necu da mi se desi kao ono sa Airborene ili CoD4 da sve bude gotovo u kratkom roku,ovakva igra mora dugo da traje.
I got banned for having a common sense. Common sense... Not as common as you might think. Sta smo danas naucili? Filmovi se dele na umetnicke i filmove za opustanje. Nema losih filmova, to je laz, plod fikcije.
CoD4 poceo ujutro,napravio pauzu za rucak i zavrsio uvece,jest da je trajalo duze od Airborna ali opet je bilo prekratko,bukvalno sam prosetao do kraja igre,odlicna,zanimljiva ali kratka,jedina mana u svemu je sto je kratka,posto je bila na dva dvd diska ocekivao sam da ce biti mnogo vise tabli ali jbg,sta je tu je i ovako je bilo dobro,mora se priznati.