E,pa ljudi samo cu reci Gears of war - apsolutna preporuka.Danas sam poceo da je igram i prvi utisci su fantasticni.U pitanju je TPS sa odlicnom fizikom i extra grafikom,inace po opstoj oceni najbolji shooter prosle godine i najlepsa i najbolja igrica koja se pojavila za xbox 360.Apsolutna preporuka
Evo ja se zajebavam sa Area51 i SoF3 i neki moji utisci su sledeci: Sto se tice Are51 to je totalno razocarenje,ni sam neznam odakle bih krenuo,dal od toga da je igra ocajno ili preocajno optimizovana,da je grafike extra ruzna i nimalo napredna(far cry je mama za ovo),ocajan gameplay,jos ocajnija fizika,igram je vec dosta i presao sam dosta levela i mi smo jos uvek u Iraq-u i tu se nesto bolrimo protiv nekih ruznih vanzemaljaca i za sada mi nije jasno zasto se zove Are51 kad se vec veci deo igre u iraku.MA sve u svemu ocaj koji zauzima ni manje ni vise nego 11GB.
A sto se tice SoF3,igra kao igra,malo je uznapredovala naspram prosla dva dela,vidi se da je upitanju malte-ne isti engine koji je i pokretao prva dva dela,ima opet onih efekata sa otkidanjem glave,ruku,nogu,sikljanjem krvi i slicno,igra nije losa,neki solidan prosek i sasvim dobra za ubijanje dosade,od nje nisam ocekivao toliko kolko od Area51 ali me u svakom slucaju prijatno iznenadila.
Call Of Duty 4-Modern Warfire-danas zavrshih igricu,ja inace volim ovaj serijal,pa ako ko voli pucacine iz 1-og lica nek proba ovu igicu mozda mu se i dopadne.