Poceo i ja napokon da igram CrySis demo,srecan sam kao mali majmun,veci deo dana skacem od srece sto sam uspesno skunuo(iz drugog puta) i sto mi sve lepo radi na mediumu,zena me gleda pa se piti dali sam normalan....
Ja sam ga nabio u onaj dx10 mod i crysis je igra godine automatski
...da li ce raditi na dx9..?
izgleda da je stvar samo u podesavanjima. Very high podesavanja su dx 10 a high i nize su dx9. bar se tako meni cini. probao sam i u visti i 2003. razlike na najvisim podesavanjima su minimalne u dx9 i dx 10 ali nisu zanemarljive. ima sad neki fazon da se otkljuca i dx 10 mod u xp-u pa idem sad da probam i to.
..pa u sustini svi novi game-ovi pravljeni za dx 10, rade extra na dx9, jer je dx10 jos u beta fazi hteli oni to da priznaju ili ne..kao sto su EA unakazili MoH Airborne, koja da je izasla za novu godinu sve bi bilo OK, ali ovako suplja je kao sito...nazalost..
izgleda da je stvar samo u podesavanjima. Very high podesavanja su dx 10 a high i nize su dx9. bar se tako meni cini. probao sam i u visti i 2003. razlike na najvisim podesavanjima su minimalne u dx9 i dx 10 ali nisu zanemarljive. ima sad neki fazon da se otkljuca i dx 10 mod u xp-u pa idem sad da probam i to.
Ne znam bas da li se otkljuca dx10 mod (u sta cisto sumnjam),ali ima fora da se aktiviraju very high podesavanja koja izgledaju isto kao na visti,ali su manje zahtevna.