ma ludilo. drug mi prebacio rom za n64 aydin chronicles - the first mage. zarazen sam totalno. a na prvo startovanje, cinilo mi se da je glupost nad glupostima.
ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Iskreno receno igra je prosecna,po slikama i trailerima je sve mnogo lepse. Ocekivao sam nesto vise i lepse ali za sada nista od toga,presao sam gomilu tabli i uvek imam samo jednu vrstu oruzija,od protivnika dosad sam naisao samo na dve vrste protivnika,moji iz tima su neke zesce pickice malo po malo pa ih ivi sjebu ali nisu skroz riknuli vec moras da ubijas ona stvorenja i da uspes da dodjes do njih i da im pomognes,tako reci da ih iscelis,kolko puta mi se desilo dak ih ozivljavam oni idijoti mene ubiju. Igra je samo za ubijanje dosade i da utrosi vreme do izlaska velikih legendarnih igara koje izlaze uskoro.