ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
losa kopija wowa.....al sta je dzabe i bogu je drago
nit je los, nit je kopija, nit je dzabe
naravno da jeste dzabe(nema nikakve pretplate samo treba original da se kupi i to je to),po meni ta igra pokusava da simulira wow-tako je meni izgledalo kad sam probao da igram.....nije wowu ni za nokat,osim sto je grafika vrhunska-i to je sve
Merovingian: You see, there is only one constant, one universal, it is the only real truth: causality. Action, reaction. Cause, effect. Morpheus: Everything begins with choice. Merovingian: No. Wrong. Choice is an illusion, created between those with power and those without.
losa kopija wowa.....al sta je dzabe i bogu je drago
nit je los, nit je kopija, nit je dzabe
naravno da jeste dzabe(nema nikakve pretplate samo treba original da se kupi i to je to),po meni ta igra pokusava da simulira wow-tako je meni izgledalo kad sam probao da igram.....nije wowu ni za nokat,osim sto je grafika vrhunska-i to je sve
znaci nije dzabe, jer mora da se plati, za razliku od recimo silkroadonline koji je 100% besplatan...ae, koje si jos mmorpg igre probao pored wowa? da li sve one simuliraju wow? i slazem se, nije wowu ni za nokat, osim grafike, koja je mnogo bolja (i jos par sitnica )