Kako mislis"konfiguraciju"?(jbga, na Bureku sam nekad malo sludjen) paa,igra mi je na high(sve)i ne secka(znaci samo mi nekad secne glavni .put,ali jedino ako se bas zatrcim,pa onda mora da loaduje texture brzo),inace-vrlo kompatibilna i (nezahtevna) igra. a moj komp je(ne brinite,ne lazem..mislim,ima ko voli to u ovim temama).. : Asus maticna(mislim PDVC-5x-tako nesto,znam uvek,nego sam sad blokirao): Intel Celeron na 3.20 Ghz na 64 bita 1 GB Kingstona i legendu(a i dalje vrlo jaku graficku-ko se ne slaze,znaci da je nije ni probao) od graficke- GeForse N6600 GT ,na 256mb DDR3. zamolio bih moderatore da ostave ovu poruku,a ako neko zeli dalje da pricamo o kompovima,nek mi kaze,da ne bismo sad zapocinjali novu temu ili neku svadju.
ja sam se,verovali ili ne vratio na Battlefield 1942...uopste ne volim skoro sve ove skorije igrice...sve da se radi sa amerima ,da se uradi sto brze,sto jeftinije,sto lakse,sto smandrljavije,sto gluplje i sto profitabilnije i promotivnije...uskoro cu otvoriti novu temu za ovako nesto-nema niceg prljavijeg od igrica-reklama...mrzim igre koje su namerno pravljene da mogu da rade samo na Visti,ili igre koje izlaze samo za usrane konzole...svi mi tamo kenjeju po emisijama kako Ipod ima mnogo korisnika,kako xbox postaje vodeca konzola...a na video bimu idu reportaze od kojih je od 10(filmica sa ljudima koji idu na ulici i slusaju Ipod)9 snimljeno u slogiranom hipnotisanom Japanu ili Koreji...MIslim,alo,to su japanci!!! :[5]:oni kupuje sve novo,pa makar im i skodilo!!! mozes da im prodas kartonsku kutiju sa slikom i kazes da je to nova generacija TVa,i oni ce to kupiti... bas cu uskoro da otvorim ovu temu.nikad vecu kolicinu budalastina i kretenizmama od igrica i konzola nisam video nego u poslednje dve godine!!!
i samo da se zna(u slucaju da vec ne znate-mada ne mogu da vas krivim,ameri su lazovski majstori...) TETRIS je ruska igirca koja je pobila mnoge kompanije '80tih,a Windows je nastao kradjom ideje od kompanije Xerox,koja je prva smislila ideju i konstrukciju da kompjuteri krenu da koriste slozene operativne sisteme.a,Gejts,ljubi ga majka podmuklog profiterskog skota,je to naravno marnuo,preradio i krstio u Windows i vremenom sve vise krenuo da uobrazava da je zbog toga bog koji moze da radi sa igrama sta oce...