Evo upravo prešao Castlevania: The Adventure (Game Boy) i započeo Castlevania III: Dracula's Curse (NES). Prešao jedan nivo i po ovome mi djeluje solidno.
Igram i Hunting Unlimited 2. Trenutno rješavam petu grupu misija.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 00:33:24 od Magic Master »
Batman? Skyrim? Witcher? Portal? Crysis? BioShock? Amnesia? Diablo? Mass Effect? Darksiders? Battlefield? Deus Ex?...
nevolim betmena,preso skyrim,witcher igro i batalio,po meni ispod proseka,portal preso,crysis je ok al nevolim sci fi FPS,isto vazi za bio shock,amnesiu preso,diablo 3 igram,Mass effect isto kao za crysis,darksiders igrao do pola i batalio,battlefield 3 mi se nesvidja ni malo,bolji je bfbc2.
« Poslednja izmena: 22. Maj 2012, 13:52:34 od miximup »
Bioshock sam isto preso jos kad je izas'o. Darksiders nemam pojma sta je. Battlefield sam pokusao da igram posle MW3 i u SP je mnogo losiji. (pritom ne zelim da kazem da je MW3 dobar, vec da je BF3 znatno losiji u SP varijanti. Za original sam previse siromasan.) Deus Ex me je razocarao.
Bioshock sam isto preso jos kad je izas'o. Darksiders nemam pojma sta je. Battlefield sam pokusao da igram posle MW3 i u SP je mnogo losiji. (pritom ne zelim da kazem da je MW3 dobar, vec da je BF3 znatno losiji u SP varijanti. Za original sam previse siromasan.) Deus Ex me je razocarao.
Sniper Elite v2 ? Dead Island ? L.A. Noire ? Max Payne 3 ? Prototype 2 ?
I spent my whole childhood growing...what a waste!
Zodijak
Pol
Windows 7
Chrome 19.0.1084.46
Nokia N95 8GB
Skoro uzeh wii,tako da cepam sve sto sam oduvek zeleo Mario Galaxy 1 i 2, Paper Mario, Bross Wii... Zelda Skyward Sword, Monster Hunter 3, Xenoblade Chronicles (NAJJACA)... 007 Goldeneye (single i online), MW3 (online)... DBZ, Donkey Kong Country Returns... I jos mnogo mnogo toga,kada sam vikendom kuci,po ceo dan igram Ne moze da smori,jednostavno ne moze
Skoro uzeh wii,tako da cepam sve sto sam oduvek zeleo Mario Galaxy 1 i 2, Paper Mario, Bross Wii... Zelda Skyward Sword, Monster Hunter 3, Xenoblade Chronicles (NAJJACA)... 007 Goldeneye (single i online), MW3 (online)... DBZ, Donkey Kong Country Returns... I jos mnogo mnogo toga,kada sam vikendom kuci,po ceo dan igram Ne moze da smori,jednostavno ne moze