Verovali,ili ne ,juče sam proveo par večernjih sati uz ovo :
Akelin " Inhabited island: Prisoner of Power " ( " Обитаемый остров - Чужой Среди Чужих " )
Sve ono na šta smo navikli kod niskobudžetnih igara poreklom sa prostora bivšeg SSSR-a,ovde je obilno prisutno,uz par solidnih iznenađenja :
1) atmosfera romana braće Strugacki je savršeno preneta 2) neko je sa terena pristojno uverljivo "pokupio" post-industrijsko/gulag-okruženje 3) svet je prilično otvoren,marker zadataka neodređen,pa pojedinačna misija može potrajati zaista dugo
Igra je na ruskom,ali je WKDuffy (kao i par puta do sada) odradio dobar prevod UI-ja/dijaloških scena .Detaljnije u njegovoj recenziji : ovde
Koja je konfiguracija potrebna za igru? Cini mi se da cu moci da je pokrenem.
Terao sam je na dvojezgarnoj 555-tici,ATI 577o,ali obzirom da je igra stara barem 4 godine,ići će i na daleko slabijoj konfiguraciji. Napomena : ja sam je "kupio" na ruskom torentu (repack od kojih 1,5 Gb),upotrebio Dafijev prevod (prosto kopiranje u folder u kome je instalirana) i šljakalo je.Vodi računa samo o tome da je crck 1.04 sa torenata trodžaniška,a 1.00 nije.Ne znam kako je sa Dafijevom 4,5 Gb verzijom .
"Zeleni" su ti kontinent avanture,a "sivi" (oblika pištolja) - pucačine.Treba kliknuti na odabrano carstvo treša i/ili starih i zaboravljenih igara među kojima ima pravih bisera. Sve je to deo krajnje zabavnog đubrišta za kopanje po njemu zvanog : " LegendsWorld " (link) . Uživaj,uvek se da naći nešto novo što su fanovi izmućkali...
« Poslednja izmena: 25. Jan 2012, 01:21:32 od Torivoje »