upravo predjoh skarim , msm presao sam ga odavno (main quest) ali sam uradio sve sto se moze uraditi.presao companions guild,mages guild,dark brotherhood,thievs guild.onda sam uradio sve misc questove kojih ima mali milion.na kraju sam u svom deadric armoru sa dva deadric sorda pobio ceo solitude i whiterun , kad sam ih sve pobio seo sam na tron(LIKE A BOSS). play time:161 sat 22 min 8 sek
da sumiram utiske: Gameplay 9/10 Sound 9/10 Graphics 9/10 Overall:9/10
mnogo mi se svidjaju finishing movsi , o igri kao celini ne treba trositi puno reci , sve se vec zna(GOTY). zamerke: PREKRATKI thievs guild & Dark Brotherhood questovi (sa mages guildom i companionsima sam zadovoljan) mogli su malo da produze main story mozda malo vise razlicitosti izmedju istih rasa (npr. da dva khajitta se razlikuju , meni se nekako cini da lice)
sad igram: MW3 online Assassin's Creed:Revelations Jazz Jackrabbit 2 NBA 2K12 Fritz 13
Sequence, uzeo sa Steama kad je bila 90% na popustu. Mešavina ritam igara (Dance Dance/Rock Hero) i RPGa. Luda kombinacija, a ni muzika nije loša i ako nemam želju da je slušam van igre. Sve u svemu ako vam je dosadno vredna je vašeg vremena. Evo imam i par screenshota.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
(355.45 KB, 1920x1080)
(274.54 KB, 1920x1080)
(375.12 KB, 1920x1080)
(390.08 KB, 1920x1080)
« Poslednja izmena: 22. Jan 2012, 16:16:26 od CvijaFaQ »
Verovali,ili ne ,juče sam proveo par večernjih sati uz ovo :
Akelin " Inhabited island: Prisoner of Power " ( " Обитаемый остров - Чужой Среди Чужих " )
Sve ono na šta smo navikli kod niskobudžetnih igara poreklom sa prostora bivšeg SSSR-a,ovde je obilno prisutno,uz par solidnih iznenađenja :
1) atmosfera romana braće Strugacki je savršeno preneta 2) neko je sa terena pristojno uverljivo "pokupio" post-industrijsko/gulag-okruženje 3) svet je prilično otvoren,marker zadataka neodređen,pa pojedinačna misija može potrajati zaista dugo
Igra je na ruskom,ali je WKDuffy (kao i par puta do sada) odradio dobar prevod UI-ja/dijaloških scena .Detaljnije u njegovoj recenziji : ovde