Naprašili mi dupe u Nekropolisu (treći sprat) na hard-nivou Hellgate-a.Otkud li se samo stvori onoliko karakondžula ? Očigledno ću morati još malo da petljam po usputnim zadacima i dodatno unapredim svoga strelca .
Assassins creed revelation, skyrim 5 mada sam stao na nekom mjestu kad trebam da pricam sa nekim cicom u zatvoru pa mi se neda rjesavati taj bug,bio poceo orcs must die al je smece, isto tako Trine 2 al je i ona smece. o da navukao sam se na Nfs most wanted, skidao sam i novi nfs run al mi laga stavio na high grafiku ili low
pretpostavljam da je ovaj bug u pitanju?:
inace samo skyrim igram trenutno
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 05:29:51 od Aleksandar Andric »
Dobro nam došao u klub "šokaca" (sa malim "š").Je l´već bilo ono : " I don't understand... how could you have done this? You weren't meant to be so important... and now you think to destroy me? How dare you, insect? How dare you interrupt my ascendance? You are nothing. A wretched bag of flesh... what are you, compared to my magnificence? " ?
Dobro nam došao u klub "šokaca" (sa malim "š").Je l´već bilo ono : " I don't understand... how could you have done this? You weren't meant to be so important... and now you think to destroy me? How dare you, insect? How dare you interrupt my ascendance? You are nothing. A wretched bag of flesh... what are you, compared to my magnificence? " ?
Kasniš sa dobrodošlicom, prelazim igru već treći put od kada sam saznao za nju pre dve godine.
I da, bio je onaj "Nah..." deo već.
Jbt... što nema više do jaja negativaca poput Shodan-a.
« Poslednja izmena: 15. Jan 2012, 17:57:55 od Utopia »
Izvinjavam se na neobaveštenosti. Srećan sam kada vidim da dobre igre još uvek žive žive,a ovo je jedna od takvih - čak sam i Adobijevim Audišnom otfikario deo njenog monologa i preradio ga u zvuk uz koji butujem računar (naravno,to više nema veze sa samom igrom).