Završio Freelancer-a. Nakon pobede nad " Nomadima " i skriptovane scene u baru tokom koje se Trentu nudi mogućnost da bude oči i uši Reda,sledeći zadatak je : "Find a job" . Da li igra tu ostaje otvorena za korisniči beskonačni menadžment (slično kao kod "Elite" na C-64, svojevremeno),ili postoji još neki zaplet vezan za glavnu radnju,Red,Nomade,Džunko-bejbi... ?
osim istraživanja (igra ima tajne sisteme sa neočekivanim forama), ali manje više sad ti ne preostaje mnogo, možeš da ponavljaš one repetativne misije iznova i iznova. Takođe ima gomila olupina koja možeš da nađeš sa mnogo jakim oružijima.
Hvala na odgovorima ljudi,ali ako na vidiku nema gužvanja čaršava sa Džunko-bejbi,ili nečega podjednako dramatičnog - vreme mi je da idem na FreeSpace,Homeworld,ili njihove modove.
Ja treba da dovršim Hellgate : London.Iz nekog meni nejasnog razloga sam naložen na koncept ove igre (verna utoka/sečivo protiv hordi demona).Čak iskopah i strip,knjige (savršeno letnje ultra-lagano štivo) i soundtrack. Zašto li nikada ne napraviše film i/ili crtani serijal oko ovog univerzuma koji ima potencijala,ne znam .
Kad imadem vremena - Deus Ex: Human Revolution. Iznenađujuće dobar, dosta me podsjeća na Vampire Masquarade Bloodlines samo u SF univerzumu. Doduše, podsjeća i na orginalni Deus Ex naravno.
Mala zamjerka, apsolutno mi se sviđa više mogućnosti prilaženju situaciji, ali nisu nikako bili fer s bosevima - barem onim prvim. S obzirom da sam kompletno vreme bio haker, stealth ninja koji nije ubio do sada ni jednog lika u igri, ova konfrotacija je bila krajnje razočaravajuća.
Ili to ja nisam uspjeo skontati alternativni način za njegov prelazak, osim onog očitog
Ili to ja nisam uspjeo skontati alternativni način za njegov prelazak, osim onog očitog
Alternative su ti jedino u vrsti oružja kojim ćeš mu odšrafiti glavu ,ili hoćeš li / nećeš preći smora nekim dokumentovanim varanjem.Šunjaža ne pali u bilo kojoj varijanti i to je ono najidiotskije u čitavoj (inače prihvatljivo pristojnoj) igri.