Ja se,za razliku od tebe, zeznuh i otaljah ponovo (nakon 3 god.) CoD II...Toliko mi se zgadila svojom ispraznošću i jeftinim vaćarenjem da sam iz "magičnog kovčežića" povadio sve CoD diskove (,a - imam ih sve odreda do Black Ops-a) osim keca i ekspanzije koja ga je neposredno pratila i spremam se da ih pobacam,ili darujem nekom klincu.
'Naaaaaaaaaači kol'ko je dobra igra. Odavno nisam bio ovako oduševljen nekom igrom. Pumpa adrenalin 80% vremena.
Slažem se,plus crnja pajkan valja opako dobru cavu...mrnjauuu ! Posle ove sam se igre bacio na blaxploitation fank muziku sedamdesetih...
Znaš šta, ja sam se poprilično iznenadio kad sam video da su sise i dupeta na izvolte. (barem u evropskoj verziji igre) Ali mislim da su vrlo zrelo pristupili svemu tome.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
Znaš šta, ja sam se poprilično iznenadio kad sam video da su sise i dupeta na izvolte. (barem u evropskoj verziji igre) Ali mislim da su vrlo zrelo pristupili svemu tome.
I partizani su morali da seru po žbunju,mada nam to nije prikazano u filmovima Veljka Bulajića...Valjda i odrasli ljudi mogu da se "ljubu,mazu i pazu" u kompjuterskim igrama,sve dok fokus nije na seksualnom činu kao mehanicističkoj radnji i dok (kao u normalnoj zemlji koja nismo) postoji upozorenje da je igra za 16+ godište.Zamislimo Vešca (Witcher-a) bez svih onih riba koje igri (i njemu kao liku) ozbiljno dodaju na uverljivosti.Bez njih bi ta igra bila kao postan pasulj na vodi i bez soli. ----------------------------------------------------------------------- Inače,samo što odradih celonoćnu sesiju Biošoka 2 (nisam je ranije igrao),nisam mogao da prekinem...Igra je vredela toga što od jutros ličim na Raspućina iz stripova o Korto Maltezeu...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2011, 17:56:03 od Torivoje »
Inače,samo što odradih celonoćnu sesiju Biošoka 2 (nisam je ranije igrao),nisam mogao da prekinem...Igra je vredela toga što od jutros ličim na Raspućina iz stripova o Korto Maltezeu...
Ja trenutno skidam ekspanziju Minerva's Den. Jedva je pronadjoh.