Smesno je sto e obrazlozenje zasto otkazuju igru za PC bilo "pa horor igre su bolje na kaucu i TVu". Naravno to kod mene ne vazi, jer moj ubogi Samsung od 50cm nije HD i onda moram da pritrcavam ekranu da bih video sta pise. A i generalno, kada sedim/lezim na kaucu, tu koncentracija nema sta da trazi, dok, kad sedis na stolici, imas fiksiranu svu paznju na ekran i naravno sluske na glavi. Doduse ovo nije horor, vise natprirodni triller, ali jako zanimljiv i atmosferican
'Naaaaaaaaaači kol'ko je dobra igra. Odavno nisam bio ovako oduševljen nekom igrom. Pumpa adrenalin 80% vremena.
Ja sam veliki protivnik snimanja filmova po igrama (a i obrnuto vala) jer je 95% njih kompletno sranje i čist promašaj zbog čega zamrzim i samu igru koju sam voleo. Al' stvarno bih voleo da po ovoj snime film. I da ga snime jebeno dosledno BAŠ ONAKO kako je u igri... naprosto je nemoguće da se pogreši nešto. Samo slep čovek kojem fali komad mozga bi mogao nešto da zasere u tako jednostavnom receptu.
You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
'Naaaaaaaaaači kol'ko je dobra igra. Odavno nisam bio ovako oduševljen nekom igrom. Pumpa adrenalin 80% vremena.
Ja sam veliki protivnik snimanja filmova po igrama (a i obrnuto vala) jer je 95% njih kompletno sranje i čist promašaj zbog čega zamrzim i samu igru koju sam voleo. Al' stvarno bih voleo da po ovoj snime film. I da ga snime jebeno dosledno BAŠ ONAKO kako je u igri... naprosto je nemoguće da se pogreši nešto. Samo slep čovek kojem fali komad mozga bi mogao nešto da zasere u tako jednostavnom receptu.
Eeenivej
Nisam je još završio. Odoh da igram.
I ja sam se oduševio Farenheitom, mada kasnije priča postane...pa vidjet ćeš. U svakom slučaju, jako dobra igra, dobra realizacija i ima kulj muziku.
Elem, na taj fazon ima (od istih kreatora) igra Heavy Rain - doduše samo za X360 i PS3.